PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Coś niewiarygodnego!! Nokia 6310i z kolorowym lcd :o


Coś niewiarygodnego!! Nokia 6310i z kolorowym lcd :o

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-4 » [DCT4] Modyfikacje HW i SW » Coś niewiarygodnego!! Nokia 6310i z kolorowym lcd :o
Przesunięty przez: bubek3
2006-12-02, 21:31
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2006-12-03, 00:45   

bercik12345, lepije byloby na odwrot ;] Ale narazie pozostanie wszytko tutaj.

Konczymy w kazdym razie juz z OT od teog posta. Kazdy nastepny bedzie usowany.
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
AdSense


tranceman 
Expert
:)



Telefon: W zegarku
Operator: Vodafone
Pomógł: 27 razy
Dołączył: 20 Paź 2004
Posty: 1265
Skąd: Szczecin / Dublin
Wysłany: 2006-12-03, 02:28   

bercik12345 napisał/a:
ja zmieniałem opalarką układ od simki w 6310i i żadna z kulek spod klejonego UEM czy UPP nie wyleciała więc wymiana flasha (jeśli nie jest klejony) to pikuś:D
no zebys sie nie zdziwil z tym flashem sim filtry i inne to sobie mozesz wymieniac mam kumpla co od 2 lat wymienia uklady w nokiach i nie tylko na profesjonalnym sprzecie w autoryzowanym serwisie i wiez mi zdazaja sie sztuki niedzialajace, sam mowi ze podejmie sie wyminy flasha ale na maszynie bo recznie spore ryzyko uwalenia (przypomne ze koles ma 2 lata dowswiadczenia - dzien w dzien wymiana ukladow w telefonach) takze nie jest to taka latwa sprawa jak sie wydaje - nawet jesli ci sie uda to co z imei'em ?? :twisted: :twisted: :twisted: resety bedziesz lapal ;p hehe ...

PS a ja to zrobie na 6310i i bedzie smigac ;) (bez wymiany hagara) tylko BT raczej nie bedzie dzialal ;/
_________________
Racja jest jak Dupa - Każdy ją ma !! MAM I JA !!!!!! :D
^
 
 
     
PluCiorX 
Starszy Użytkownik
L4 Enginieere



Telefon: rm-159
Operator: Vodafone
Wiek: 32
Dołączył: 23 Sie 2004
Posty: 137
Skąd: MPRC-CREWE
Wysłany: 2006-12-03, 11:24   

tranceman uwazam ze przesadzasz sam wymieniam BGA od jakiegos czasu i sadze ze twój kumpel skoro po 2 latach ma jeszcze problemy to ma jakies lewe rece bo mi wystarcza dobre sita i KOKI :D i przewaznie dziala a na 6310i to zycze Ci powodzenia jest jedna zasadnicza różnica Mjolner a nie hagar pamietaj o tym.
_________________
< bb5 Killer >
^
 
 
     
logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 30
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2006-12-03, 11:35   

specjalisci sie odezwali i beda sie przekrzykiwac!
zrobicie pokazcie opiszczie a nie sie przechwalacie!
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
EMEK 
PasjaTeam
Mały Kombinatorek


Telefon: Nokia N95
Operator: Plus
Pomógł: 215 razy
Wiek: 30
Dołączył: 18 Lis 2005
Posty: 3387
Skąd: Poznań
Wysłany: 2006-12-03, 14:29   

Może bede miał dostęp do tanich LCD z 3510i, interesować się tym?
_________________
    Gość, pracownik Serwisu Samsung oferuje:
  • Naprawy elektroniczne (także w samochodach)
  • Serwis/Doradztwo Informatyczne
  • Doradztwo przy zakupie sprzętu
  • Szkolenia elektroniczno/informatyczne
Pozdrawiam EMEK
^
 
  Skype
     
logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 30
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2006-12-03, 14:55   

EMEK, i tak sa tanie na allegro ;]
glowny problem to cena 6310, no i ten flash :/
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
PluCiorX 
Starszy Użytkownik
L4 Enginieere



Telefon: rm-159
Operator: Vodafone
Wiek: 32
Dołączył: 23 Sie 2004
Posty: 137
Skąd: MPRC-CREWE
Wysłany: 2006-12-03, 14:57   

logos2000, logos chcesz flash ? wpadnij do mnie do pracy w poniedzialek znajde pare sztuk z takim flashem to Ci tam a lcd kupisz w targecie za 10zl około :D
_________________
< bb5 Killer >
^
 
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2006-12-03, 18:12   

PluCiorX, ja tez chce :P Wiec przygotuj dla mnie jak wpadne po te siemensy :)

[ Komentarz dodany przez: Domi: 2006-12-03, 18:59 ]
co to za OT? swoich postow nie wywalasz? :p
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 30
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2006-12-04, 17:52   

http://www.allegro.pl/ite...ietlaczem_.html

konkurencja odzyla!! moze to ktos z was?
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
Reich 
VIP
Arek



Telefon: 7321
Operator: Heyah
Pomógł: 68 razy
Wiek: 28
Dołączył: 19 Lip 2006
Posty: 1229
Skąd: Sieradz/Częstochowa
Wysłany: 2006-12-04, 18:28   

podspis pod aukcją:
Cytat:
Osoby poważnie zainteresowane kupnem tego telefonu uprzedzam, że konkurencja zrobi wszystko, aby mi zaszkodzić.
Informuję, że oszczerstwa konkurencji są bezpodstawne - jestem uczciwym sprzedającym i wszystkie info zawarte w aukcji są zgodne z prawdą.
Życzę udanej licytacji.
Pozdrawiam, również zawistną konkurencję !!! :-) ))

Czyżby aluzja, do naszych pytań? Mam nadzieje, że nie :mrgreen:
_________________
Z Miłości Do Motocykli
MZ Pasjonat
Ja kudłaty durnowaty reperuję stare graty.
^
 
 
 
     
bamc 
Wie co mówi


Telefon: komórkowy
Operator: Plus
Pomógł: 4 razy
Wiek: 30
Dołączył: 20 Lip 2004
Posty: 415
Skąd: Poznań
Wysłany: 2006-12-04, 19:40   

ale zobaczcie że znowu 6310i (!)
^
 
 
     
logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 30
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2006-12-04, 19:48   

bo sie kabaty nie zmaja a moze to taki trik ze ludzie mysla ze 6310i jest lepsza :p
albo zeby w googlach nie znalezli :p hehehe JOL
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
seba123 
Expert
=)



Telefon: SE W810
Operator: Orange
Pomógł: 66 razy
Wiek: 25
Dołączył: 07 Kwi 2006
Posty: 1327
Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-12-04, 23:35   

Eee a widzicie tego skrina?? Jest taki jak na gsmhosting...
_________________
pobierz
^
 
  Skype
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2006-12-04, 23:40   

Dziwi mnie tylko czmeu w tych nokiach niema PL... przeciez 8910i ma pl..
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
tranceman 
Expert
:)



Telefon: W zegarku
Operator: Vodafone
Pomógł: 27 razy
Dołączył: 20 Paź 2004
Posty: 1265
Skąd: Szczecin / Dublin
Wysłany: 2006-12-04, 23:43   

MasterJapko, PL jest ale jak zdjecia robisz z ang to pierwsza mysl zreszta potwierdzona w tym temacie ze to jakis model ze stanow albo azji i ze nie da sie tak tego fona przerobic... i o to wlasnie chodzi :P klient i potencjalna konkurencja szukaja takiego telefonu a nie skupiaja sie na tym jak to zrobic ;p
_________________
Racja jest jak Dupa - Każdy ją ma !! MAM I JA !!!!!! :D
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów NOKIA 5310 XM Po zalaniu nie ładuje kura48 DCT-4 1 2014-06-11, 15:46
Brak nowych postów Usunięcie funkcji "radio" z... Abba Nokia 0 2014-10-14, 00:08
Brak nowych postów Pliki .ngd (Nokia Game Data). Skąd wz... Mef82 DCT-4 0 2015-06-16, 00:02
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 23:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 15:39