PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Coś niewiarygodnego!! Nokia 6310i z kolorowym lcd :o


Coś niewiarygodnego!! Nokia 6310i z kolorowym lcd :o

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-4 » [DCT4] Modyfikacje HW i SW » Coś niewiarygodnego!! Nokia 6310i z kolorowym lcd :o
Przesunięty przez: bubek3
2006-12-02, 21:31
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 30
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2006-12-02, 13:41   

aha link do tej 1100 http://forum.pasjagsm.pl/tematy14/8487.htm

dalej ktos twierdzi ze to nie wykonalne??
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
AdSense


Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 34
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2006-12-02, 13:44   

przegladnalem wszystkie Nokie zaczynajace sie na 63 i zadna wygladajaca mniej wiecej jak 6310i nie ma kolor lcd (a 6305 czy 6315i to zupelnie cos innego)
logos2000, przestrojenie zasiegu to raczej pikus przy zmianie mono -> kolor
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 30
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2006-12-02, 13:55   

Domi, zauwaz zawsze mowiliscie ze niedarady zmienic bo uklad wyswietlajacy grafike jest inny. a w 1100 idzie bez tego, jaki wniosek?
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
seba123 
Expert
=)



Telefon: SE W810
Operator: Orange
Pomógł: 66 razy
Wiek: 25
Dołączył: 07 Kwi 2006
Posty: 1327
Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-12-02, 13:58   

logos2000, taki wniosek że w hw są takie same tylko obsług LCD jest w sofcie :D
_________________
pobierz
^
 
  Skype
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 34
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2006-12-02, 14:01   

logos2000, nie mowie ze sie nie da (i ja chyba nigdy tak nie mowilem) ale chodzilo mi o to ze przestrojenie nie jest problemem (chodzi mi o sam blok RF... bo czasem sa problemy z innymi rzeczami zwiazanymi z przerobka fona)
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 30
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2006-12-02, 14:10   

Domi, a malo to telefonow Nokia zrobila identycznych??

3510 > 3510i
3310>3315>3330>3410
6610>6610i

i tak by wymieniac ale nie mam takiej wiedzy :p
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
seba123 
Expert
=)



Telefon: SE W810
Operator: Orange
Pomógł: 66 razy
Wiek: 25
Dołączył: 07 Kwi 2006
Posty: 1327
Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-12-02, 14:30   

logos2000, no właśnie :D 1100 - 1600 wyglądają w sumie tak samo, 3510 - 3510i też.
Tylko ze nie sądze żeby była jakaś 63 z kolorowym LCD, więc wiesz.
no ale czekamy na info od MJ
_________________
pobierz
^
 
  Skype
     
logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 30
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2006-12-02, 15:14   

Cytat:
witam

niestety nie mogę tego zrobić, bo to tajemnica
jeśli jest pan zainteresowany, to proszę licytować
a jak pan kupi, to sam pan sobie sprawdzi

pozdr - joanna


smierdzi wałkiem na kilometr...
^
 
     
Reich 
VIP
Arek



Telefon: 7321
Operator: Heyah
Pomógł: 68 razy
Wiek: 28
Dołączył: 19 Lip 2006
Posty: 1229
Skąd: Sieradz/Częstochowa
Wysłany: 2006-12-02, 15:17   

śmierdzi, a soft jest identyczny jak w 3510i
_________________
Z Miłości Do Motocykli
MZ Pasjonat
Ja kudłaty durnowaty reperuję stare graty.
^
 
 
 
     
PluCiorX 
Starszy Użytkownik
L4 Enginieere



Telefon: rm-159
Operator: Vodafone
Wiek: 32
Dołączył: 23 Sie 2004
Posty: 137
Skąd: MPRC-CREWE
Wysłany: 2006-12-02, 15:23   

a patrzał ktoś na serwisówki 3510i i 6310i ? moze tam kryje sie odpowiedz.
_________________
< bb5 Killer >
^
 
 
     
lala166 
VIP
..........


Telefon: n95
Operator: Era
Pomógł: 51 razy
Wiek: 28
Dołączył: 07 Lis 2004
Posty: 1008
Wysłany: 2006-12-02, 15:46   

600zł.. nie głupio .. :) soft od 3510i to raczej nie jest bo są inne grafiki w menu :/
logos2000 napisał/a:
smierdzi wałkiem na kilometr...

też tak uważam ..
^
 
 
     
logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 30
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2006-12-02, 15:50   

tez pisalem ze sa inne grafiki nawet zrzut grafik dalem na porzedniej stronie, ale nie nikogo to nie interesuje....

telefon 100% sprany, znaczy sie soft z obluga irdy, i co tam jescze ma 6310i?
tak czy siak 3510i w takim razie odpada
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
PluCiorX 
Starszy Użytkownik
L4 Enginieere



Telefon: rm-159
Operator: Vodafone
Wiek: 32
Dołączył: 23 Sie 2004
Posty: 137
Skąd: MPRC-CREWE
Wysłany: 2006-12-02, 15:52   

przejzalem modele które mam na pułce
3220 by pasowala jakby wywalic aparat :]
_________________
< bb5 Killer >
^
 
 
     
tranceman 
Expert
:)



Telefon: W zegarku
Operator: Vodafone
Pomógł: 27 razy
Dołączył: 20 Paź 2004
Posty: 1265
Skąd: Szczecin / Dublin
Wysłany: 2006-12-02, 16:01   

PluCiorX, a bluetooth ? jesli tam wszystko dziala to nie 3200 ;p
_________________
Racja jest jak Dupa - Każdy ją ma !! MAM I JA !!!!!! :D
^
 
 
     
logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 30
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2006-12-02, 16:01   

idra dziala, jest jezyk polski
wypytuje dalej :)
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów NOKIA 5310 XM Po zalaniu nie ładuje kura48 DCT-4 1 2014-06-11, 14:46
Brak nowych postów Usunięcie funkcji "radio" z... Abba Nokia 0 2014-10-13, 23:08
Brak nowych postów Pliki .ngd (Nokia Game Data). Skąd wz... Mef82 DCT-4 0 2015-06-15, 23:02
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 22:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 14:39