PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Coś niewiarygodnego!! Nokia 6310i z kolorowym lcd :o


Coś niewiarygodnego!! Nokia 6310i z kolorowym lcd :o

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-4 » [DCT4] Modyfikacje HW i SW » Coś niewiarygodnego!! Nokia 6310i z kolorowym lcd :o
Przesunięty przez: bubek3
2006-12-02, 21:31
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
seba123 
Expert
=)



Telefon: SE W810
Operator: Orange
Pomógł: 66 razy
Wiek: 25
Dołączył: 07 Kwi 2006
Posty: 1327
Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-12-04, 23:44   

MasterJapko, może specjalnie dodają i bo to może nie jest taki soft od zwykłej 8910i skoro nie ma PL... No któż ich wie, była może jakaś jeszcze inna nokia serii 30 z kolorowym lcd prócz 3510i i 8910i??
_________________
pobierz
^
 
  Skype
     
AdSense


MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2006-12-04, 23:56   

seba123, jest od zwyklej, nie ma niezwyklych softow...
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
seba123 
Expert
=)



Telefon: SE W810
Operator: Orange
Pomógł: 66 razy
Wiek: 25
Dołączył: 07 Kwi 2006
Posty: 1327
Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-12-05, 00:01   

MasterJapko, znaczy się pytam czy seria 30 posiada jeszcze coś prócz 3510i i 8910i??
_________________
pobierz
^
 
  Skype
     
wntl 
Expert
HipHopKemp Rulez ;)



Telefon: E398@E1
Operator: Orange
Pomógł: 80 razy
Wiek: 30
Dołączył: 23 Lut 2005
Posty: 2298
Skąd: Bytom
Wysłany: 2006-12-05, 00:38   

teraz przychodzi mi na myśl tylko jedno zdanie :D
"Polak potrafi "
_________________
Tanie bilety Ryanair i Wizzair
^
  Skype
     
seba123 
Expert
=)



Telefon: SE W810
Operator: Orange
Pomógł: 66 razy
Wiek: 25
Dołączył: 07 Kwi 2006
Posty: 1327
Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-12-05, 00:43   

Noo kurde sprawdziłem i tylko 3510i i 8910i jest... No to jak panowie mieliście coś robić dawać zdjęcia itd. jest już wtorek a tu cisza... wntl jak widać tutaj się robi już coraz większe OT ale szczególik... A wie ktoś może cos na temat żeby soft od 3510i wrzucić tam??
_________________
pobierz
^
 
  Skype
     
wntl 
Expert
HipHopKemp Rulez ;)



Telefon: E398@E1
Operator: Orange
Pomógł: 80 razy
Wiek: 30
Dołączył: 23 Lut 2005
Posty: 2298
Skąd: Bytom
Wysłany: 2006-12-05, 01:47   

seba123, a nawet jak są to co ?? i tak sam nic nie zrobisz ...
żeby takie coś zrobić to trzeba wiedzieć co sie robi :D
Domi, rusz dupe i kombinuj :D
_________________
Tanie bilety Ryanair i Wizzair
^
  Skype
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 34
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2006-12-05, 10:27   

wntl napisał/a:
Domi, rusz dupe i kombinuj
6310 dopiero w drodze :)
szczerze mowiac to licze ze tranceman to wczesniej zrobi i powie nam gdzie jakis haczyk jest i jak sobie z tym poradzic ;)
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
m_arti21 
PasjaTeam


Telefon: Komórkowy
Pomógł: 28 razy
Dołączył: 21 Lip 2004
Posty: 1430
Skąd: Polska
Wysłany: 2006-12-05, 12:14   

6310 - jest
lcd - brak ale w drodze
K5U64418TM - nie mam pomysłu skąd szybko kupić :lol:
_________________
Baza telefonów
Słownik pojęć GSM
Zdjęcia serwisowe - administrator
http://hw.pasjagsm.pl/banner.gif
^
 
 
     
PluCiorX 
Starszy Użytkownik
L4 Enginieere



Telefon: rm-159
Operator: Vodafone
Wiek: 32
Dołączył: 23 Sie 2004
Posty: 137
Skąd: MPRC-CREWE
Wysłany: 2006-12-05, 12:21   

m_arti21, a ile dajesz?? moge Ci jeszcze dzisiaj wysłać :]
_________________
< bb5 Killer >
^
 
 
     
m_arti21 
PasjaTeam


Telefon: Komórkowy
Pomógł: 28 razy
Dołączył: 21 Lip 2004
Posty: 1430
Skąd: Polska
Wysłany: 2006-12-05, 12:49   

PluCiorX, hehe :D za późno już się załatwił ;)
_________________
Baza telefonów
Słownik pojęć GSM
Zdjęcia serwisowe - administrator
http://hw.pasjagsm.pl/banner.gif
^
 
 
     
seba123 
Expert
=)



Telefon: SE W810
Operator: Orange
Pomógł: 66 razy
Wiek: 25
Dołączył: 07 Kwi 2006
Posty: 1327
Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-12-05, 12:55   

wntl napisał/a:
seba123, a nawet jak są to co ?? i tak sam nic nie zrobisz ...
żeby takie coś zrobić to trzeba wiedzieć co sie robi :D


Nie rozumiem co tu sugerujesz, że ja nic nie umiem?? Przecież nawet mnie nie znasz...

Ile tan K5U64418TM może sklepie z układami kosztować??
_________________
pobierz
^
 
  Skype
     
PluCiorX 
Starszy Użytkownik
L4 Enginieere



Telefon: rm-159
Operator: Vodafone
Wiek: 32
Dołączył: 23 Sie 2004
Posty: 137
Skąd: MPRC-CREWE
Wysłany: 2006-12-05, 13:15   

seba123, w sklepach normalna cena to okolo 95zl ale mozna taniej

ciekawi mnie jeszcze czy mozna uzyc NS064JA0BFW21 ??
_________________
< bb5 Killer >
Ostatnio zmieniony przez PluCiorX 2006-12-05, 13:20, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
 
     
seba123 
Expert
=)



Telefon: SE W810
Operator: Orange
Pomógł: 66 razy
Wiek: 25
Dołączył: 07 Kwi 2006
Posty: 1327
Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-12-05, 13:19   

Cytat:
seba123, w sklepach normalna cena to okolo 95zl ale mozna taniej


kurde prawie stówka?? Aż w sobote stanę w długiej kolejce do układów na ŁKSie i się zapytam, nie chce mi się wierzyć...
_________________
pobierz
^
 
  Skype
     
y37 
Expert
D E I C I D E



Telefon: kilka
Operator: Plus
Pomógł: 17 razy
Wiek: 107
Dołączył: 14 Paź 2004
Posty: 1226
Skąd: z nienacka
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2006-12-05, 17:21   

w sumie mam 6610i bez zlacza na lcd
a fash by sie z tego nadawal

wiec kto da wiecej :D

[ Dodano: 2006-12-05, 17:33 ]
tak trzymam w lapach teraz 6510

jakby sie zmusic i wsadzic w to lcd od 3510 ew. jakis inny kolorwych rozmiarow oryginalnych to by bylo cos fajniejszego bo 6510 jest przecrz mala w porownaniu do np. 6310i
_________________
kontakt: y37 ( at ) jabber.org
^
 
     
tranceman 
Expert
:)



Telefon: W zegarku
Operator: Vodafone
Pomógł: 27 razy
Dołączył: 20 Paź 2004
Posty: 1265
Skąd: Szczecin / Dublin
Wysłany: 2006-12-05, 18:30   

Domi napisał/a:
szczerze mowiac to licze ze tranceman to wczesniej zrobi i powie nam gdzie jakis haczyk jest i jak sobie z tym poradzic
dzisiaj bede mial na 90% lcd reszte juz mam - jak bede mial lcd dzisiaj to jutro stawiam flasha i jazda ;]
_________________
Racja jest jak Dupa - Każdy ją ma !! MAM I JA !!!!!! :D
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów NOKIA 5310 XM Po zalaniu nie ładuje kura48 DCT-4 1 2014-06-11, 15:46
Brak nowych postów Usunięcie funkcji "radio" z... Abba Nokia 0 2014-10-14, 00:08
Brak nowych postów Pliki .ngd (Nokia Game Data). Skąd wz... Mef82 DCT-4 0 2015-06-16, 00:02
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 23:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 15:39