PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Coś niewiarygodnego!! Nokia 6310i z kolorowym lcd :o


Coś niewiarygodnego!! Nokia 6310i z kolorowym lcd :o

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-4 » [DCT4] Modyfikacje HW i SW » Coś niewiarygodnego!! Nokia 6310i z kolorowym lcd :o
Przesunięty przez: bubek3
2006-12-02, 21:31
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
y37 
Expert
D E I C I D E



Telefon: kilka
Operator: Plus
Pomógł: 17 razy
Wiek: 107
Dołączył: 14 Paź 2004
Posty: 1226
Skąd: z nienacka
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2006-12-05, 21:45   

dobra ja tak patrze 6510 moza bedzie przerobic na 8310,6310,8910
noi z wymiana flasha na 8910i (bazowalem na tej stronie danej przez holden, ) :wink: w tym ze moga byc problemy z rozmiarami kolorowym lcd
_________________
kontakt: y37 ( at ) jabber.org
^
 
     
AdSense


PluCiorX 
Starszy Użytkownik
L4 Enginieere



Telefon: rm-159
Operator: Vodafone
Wiek: 32
Dołączył: 23 Sie 2004
Posty: 137
Skąd: MPRC-CREWE
Wysłany: 2006-12-05, 21:51   

wntl napisał/a:
holden, fajnie że przyjołeś moje zaproszenie :D Mam nadzieje ze szybko stąd nie uciekniesz :D m ile wytrzymuje bateria ??

P.S Moze ktos wrzuci w załącznik jakiegoś *.rpl ??;> , może być obojętnie jaki rpl ??? bo zawsze jest programik the imei maker :D


normalnie wstydz sie ! :P
_________________
< bb5 Killer >
^
 
 
     
y37 
Expert
D E I C I D E



Telefon: kilka
Operator: Plus
Pomógł: 17 razy
Wiek: 107
Dołączył: 14 Paź 2004
Posty: 1226
Skąd: z nienacka
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2006-12-05, 22:03   


tak dokanczajac moj temat jest kolowry lcd w takich rozmiarach?
_________________
kontakt: y37 ( at ) jabber.org
^
 
     
PluCiorX 
Starszy Użytkownik
L4 Enginieere



Telefon: rm-159
Operator: Vodafone
Wiek: 32
Dołączył: 23 Sie 2004
Posty: 137
Skąd: MPRC-CREWE
Wysłany: 2006-12-05, 22:05   

y37, 6610 ?
_________________
< bb5 Killer >
^
 
 
     
seba123 
Expert
=)



Telefon: SE W810
Operator: Orange
Pomógł: 66 razy
Wiek: 25
Dołączył: 07 Kwi 2006
Posty: 1327
Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-12-05, 22:07   

y37, no coś koło tego ;) bo LCD w 3510i z tego co zauważyłem jest taki sam rozmiarowo jak w 33 34 itd. więc około 3 cm powinien mieć :wink:
_________________
pobierz
^
 
  Skype
     
Comet 
Starszy Użytkownik



Telefon: 3210/n80
Operator: Orange
Pomógł: 13 razy
Wiek: 26
Dołączył: 19 Cze 2006
Posty: 231
Wysłany: 2006-12-05, 22:09   

taa... tylko, ze 6610 ma złącze LCD które trudno będzie przerobić :(
^
 
     
Reich 
VIP
Arek



Telefon: 7321
Operator: Heyah
Pomógł: 68 razy
Wiek: 28
Dołączył: 19 Lip 2006
Posty: 1229
Skąd: Sieradz/Częstochowa
Wysłany: 2006-12-05, 22:09   

gdzieś we wcześniejszych postach opisałem co do mm rozmiar LCD w 3510i, sprawdzajcie sobie.

[ Dodano: 2006-12-05, 22:12 ]
Cytat:
rozmiary wyświetlacza bez blaszek i innych pierdół:
szerokość: 37mm
wysokość: 37mm

wymiary wyświetlacza na którym coś sie wyśiwetla:
szerokość: 32mm
długość: 25mm
_________________
Z Miłości Do Motocykli
MZ Pasjonat
Ja kudłaty durnowaty reperuję stare graty.
^
 
 
 
     
logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 30
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2006-12-05, 22:15   

no to sie ladnie zaczelo. teraz wszycy beda robic mod ;]
i dobrze bo poco przepalac ja mozna przerobic :D
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
seba123 
Expert
=)



Telefon: SE W810
Operator: Orange
Pomógł: 66 razy
Wiek: 25
Dołączył: 07 Kwi 2006
Posty: 1327
Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-12-05, 22:24   

Zauważyliście? odkąd sprawa wyszła na jaw to cena stoi w miejscu (620), cżyżby ci co licytowali userzy Pasji??

[ Dodano: 2006-12-05, 22:25 ]
Kod:
tuning_gsm7 (91)        Kupujący myślał, że wie wszystko ...


O co może jej chodzić?? Pewniej dał jej instrukcje jak to zrobić :mrgreen:

[ Dodano: 2006-12-05, 22:26 ]
I jak to jest, 8910i ma polifoniczne dzwonki czy mono?
_________________
pobierz
^
 
  Skype
     
y37 
Expert
D E I C I D E



Telefon: kilka
Operator: Plus
Pomógł: 17 razy
Wiek: 107
Dołączył: 14 Paź 2004
Posty: 1226
Skąd: z nienacka
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2006-12-05, 22:55   

hmm to niby sam lcd od 35 bedzie pasowac do 6510 ale dla porownania z lcd od 3410 (rozmairy takie same jak w 33xx)
_________________
kontakt: y37 ( at ) jabber.org
^
 
     
bamc 
Wie co mówi


Telefon: komórkowy
Operator: Plus
Pomógł: 4 razy
Wiek: 31
Dołączył: 20 Lip 2004
Posty: 415
Skąd: Poznań
Wysłany: 2006-12-05, 22:57   

dlaczego nikt z was nie jest z poznania :( tez chce 6310 kolor :P

btw.

holden respekt man
^
 
 
     
bercik12345 
Starszyzna
prawie jak moderator



Telefon: 3310&5110
Operator: Orange
Pomógł: 13 razy
Wiek: 26
Dołączył: 15 Paź 2004
Posty: 587
Skąd: polska Katowice
Ostrzeżeń:
 2/5/6
Wysłany: 2006-12-05, 22:59   

8910i ma monofoniczne;D
_________________
Moja historia
Eryk T10s -> N 5130 -> N 3510i -> N 3650 -> N N-gage ->6310i->niezniszczalna 3310:D-> obecnie 3100 i coś dużo nowszego

Wprowadzam każdą dct4 w local mode jednym drucikiem :]
^
 
     
seba123 
Expert
=)



Telefon: SE W810
Operator: Orange
Pomógł: 66 razy
Wiek: 25
Dołączył: 07 Kwi 2006
Posty: 1327
Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-12-05, 23:02   

O żesz kurde monofonia, szkoda :| no a ta klapka w 8910(i) nie jest automatyczna tak jak w 7110 tak (nigdy nie miałem 8910(i) )
_________________
pobierz
^
 
  Skype
     
y37 
Expert
D E I C I D E



Telefon: kilka
Operator: Plus
Pomógł: 17 razy
Wiek: 107
Dołączył: 14 Paź 2004
Posty: 1226
Skąd: z nienacka
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2006-12-05, 23:05   

a i tak przy okazji zamiana 3510 na 3510i jest nieoplaclna (potrzebna wymiana upp)
_________________
kontakt: y37 ( at ) jabber.org
^
 
     
n0rbi666 
Wie co mówi



Telefon: S65
Operator: Plus
Pomógł: 7 razy
Wiek: 33
Dołączył: 22 Sie 2004
Posty: 382
Skąd: Krakow
Wysłany: 2006-12-06, 10:13   

No i zaczęło się, ludzie chcą zarabiać na tym

http://sx1.pl/viewtopic.php?p=112473#112473
_________________
I am the Left Hand of Darkness
I am the Right Hand of Light
I am the Lurker of the Twilight
I am the Mist of the Dawn
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów NOKIA 5310 XM Po zalaniu nie ładuje kura48 DCT-4 1 2014-06-11, 14:46
Brak nowych postów Usunięcie funkcji "radio" z... Abba Nokia 0 2014-10-13, 23:08
Brak nowych postów Pliki .ngd (Nokia Game Data). Skąd wz... Mef82 DCT-4 0 2015-06-15, 23:02
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 22:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 14:39