PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Coś niewiarygodnego!! Nokia 6310i z kolorowym lcd :o


Coś niewiarygodnego!! Nokia 6310i z kolorowym lcd :o

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-4 » [DCT4] Modyfikacje HW i SW » Coś niewiarygodnego!! Nokia 6310i z kolorowym lcd :o
Przesunięty przez: bubek3
2006-12-02, 21:31
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 34
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2006-12-10, 14:59   

bercik12345, te strone dobrze znam... wiem ze w 3100 byly te rozne flashe, ale w 8910i tylko ten 1 rodzaj... o to chodzi.
ale tez mysle ze powinny pasowac
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
AdSense


roki1990 
Nowicjusz



Telefon: N95, 9300i
Operator: Orange
Dołączył: 10 Gru 2006
Posty: 15
Skąd: Wolsztyn k. Poznania
Wysłany: 2006-12-10, 15:01   

W swojej 6100 mam NS064JA0BFW21 i takie 4 szt zamówiłem ;) - same flashe ;)

Zobaczymy czy zadziała :D

Teraz jeszcze wyświetlacze i diody białe :roll:
^
 
 
     
bercik12345 
Starszyzna
prawie jak moderator



Telefon: 3310&5110
Operator: Orange
Pomógł: 13 razy
Wiek: 26
Dołączył: 15 Paź 2004
Posty: 587
Skąd: polska Katowice
Ostrzeżeń:
 2/5/6
Wysłany: 2006-12-10, 15:24   

Domi ale jakby popatrzeć to w 3100 siedzi ten sam flash i tam są jakieś inne jeszcze i może będą działać też
_________________
Moja historia
Eryk T10s -> N 5130 -> N 3510i -> N 3650 -> N N-gage ->6310i->niezniszczalna 3310:D-> obecnie 3100 i coś dużo nowszego

Wprowadzam każdą dct4 w local mode jednym drucikiem :]
^
 
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 34
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2006-12-10, 19:31   

bercik12345, a co napisalem powyzej? czytaj ze zrozumieniem
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2006-12-10, 19:34   

Ludzie sama teoria jak narazie... Czy wkoncu ktos sie podejmie i zrobi ?;]
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 34
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2006-12-10, 19:37   

jak napisale - czas :/ jak sie uda to we wtorek sie tym zajme... tylko wrzuccie tego fulla PMa!
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
roki1990 
Nowicjusz



Telefon: N95, 9300i
Operator: Orange
Dołączył: 10 Gru 2006
Posty: 15
Skąd: Wolsztyn k. Poznania
Wysłany: 2006-12-10, 20:56   

Flash od 8910i jest dostępny na gsmcenter.pl
Ściągam go ale idzie jak krew z nosa :/

Ma ktoś lepszy serwer?

Pozdrawiam
^
 
 
     
tranceman 
Expert
:)



Telefon: W zegarku
Operator: Vodafone
Pomógł: 27 razy
Dołączył: 20 Paź 2004
Posty: 1265
Skąd: Szczecin / Dublin
Wysłany: 2006-12-10, 21:05   

MasterJapko napisał/a:
Ludzie sama teoria jak narazie... Czy wkoncu ktos sie podejmie i zrobi ?;]
daj lcd a na drugi dzien bede z niego dzwonil... - powinienem dostac paczke przed swietami i lcd bedzie tez
_________________
Racja jest jak Dupa - Każdy ją ma !! MAM I JA !!!!!! :D
^
 
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2006-12-10, 21:39   

tranceman napisał/a:
daj lcd a na drugi dzien bede z niego dzwonil... - powinienem dostac paczke przed swietami i lcd bedzie tez
no to wpadnij do mnie:] Skoczymy do hurtowni i nawet 2 ci dam :D
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
lala166 
VIP
..........


Telefon: n95
Operator: Era
Pomógł: 51 razy
Wiek: 28
Dołączył: 07 Lis 2004
Posty: 1008
Wysłany: 2006-12-11, 15:29   

Pierwsza aukcja się skończyła :] 620zł .. powiem szczerze że na poczatku jakoś lepiej rozwijała sie licytacja :P
^
 
 
     
boneksl 
Nowicjusz


Telefon: sx1
Operator: Era
Dołączył: 10 Gru 2006
Posty: 4
Wysłany: 2006-12-11, 16:35   

PAnowie a co zrobic zeby lcd swiecil jasno tak jak w 35i bo u mnie swieci jak kibel :/

diody wstawilem oryginalne od 63i i jest ciemny obraz potem wstawilem te wystajace od 3510i i ciagle to samo...

co jest
^
 
     
tranceman 
Expert
:)



Telefon: W zegarku
Operator: Vodafone
Pomógł: 27 razy
Dołączył: 20 Paź 2004
Posty: 1265
Skąd: Szczecin / Dublin
Wysłany: 2006-12-11, 18:25   

MAM LCD !! ;) jutro zabieram sie do zakonczenia calej inwestycji i mam nadzieje pochwalic sie rezultatami ;) )
_________________
Racja jest jak Dupa - Każdy ją ma !! MAM I JA !!!!!! :D
^
 
 
     
roki1990 
Nowicjusz



Telefon: N95, 9300i
Operator: Orange
Dołączył: 10 Gru 2006
Posty: 15
Skąd: Wolsztyn k. Poznania
Wysłany: 2006-12-11, 18:42   

No ja już mam wszystko zamówione :) płyta 6310 czeka na przeszczepy :D

Jak możecie to dajcie pełnego full flasha bo ten poprzedni coś nie gra :D

Pozdrawiam
^
 
 
     
boneksl 
Nowicjusz


Telefon: sx1
Operator: Era
Dołączył: 10 Gru 2006
Posty: 4
Wysłany: 2006-12-11, 20:42   

moja trybi ale swieci bardzo ciemno :( i nie laduje ,nie wiem co dalej jak wgram full pma od 8910i to nie chce sie odpalic

1.JPG
A
Plik ściągnięto 61 raz(y) 30,59 KB

^
 
     
seba123 
Expert
=)



Telefon: SE W810
Operator: Orange
Pomógł: 66 razy
Wiek: 25
Dołączył: 07 Kwi 2006
Posty: 1327
Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-12-11, 20:49   

boneksl, nie rozumiem, gdzie Ci słabo świeci??
_________________
pobierz
^
 
  Skype
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów NOKIA 5310 XM Po zalaniu nie ładuje kura48 DCT-4 1 2014-06-11, 15:46
Brak nowych postów Usunięcie funkcji "radio" z... Abba Nokia 0 2014-10-14, 00:08
Brak nowych postów Pliki .ngd (Nokia Game Data). Skąd wz... Mef82 DCT-4 0 2015-06-16, 00:02
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 23:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 15:39