PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Coś niewiarygodnego!! Nokia 6310i z kolorowym lcd :o


Coś niewiarygodnego!! Nokia 6310i z kolorowym lcd :o

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-4 » [DCT4] Modyfikacje HW i SW » Coś niewiarygodnego!! Nokia 6310i z kolorowym lcd :o
Przesunięty przez: bubek3
2006-12-02, 21:31
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
tranceman 
Expert
:)



Telefon: W zegarku
Operator: Vodafone
Pomógł: 27 razy
Dołączył: 20 Paź 2004
Posty: 1265
Skąd: Szczecin / Dublin
Wysłany: 2006-12-02, 16:01   

ani 3220

[ Dodano: 2006-12-02, 16:02 ]
logos2000, zapytaj o bluetooth
_________________
Racja jest jak Dupa - Każdy ją ma !! MAM I JA !!!!!! :D
^
 
 
     
AdSense


logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 30
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2006-12-02, 16:16   

jaka nokia z kolorowym LCD ma monofoniczne dzwieki??
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
PluCiorX 
Starszy Użytkownik
L4 Enginieere



Telefon: rm-159
Operator: Vodafone
Wiek: 32
Dołączył: 23 Sie 2004
Posty: 137
Skąd: MPRC-CREWE
Wysłany: 2006-12-02, 16:17   

wstaw zwykly buzzer do 3510i to sie zdziwisz :]
_________________
< bb5 Killer >
^
 
 
     
wntl 
Expert
HipHopKemp Rulez ;)



Telefon: E398@E1
Operator: Orange
Pomógł: 80 razy
Wiek: 30
Dołączył: 23 Lut 2005
Posty: 2298
Skąd: Bytom
Wysłany: 2006-12-02, 16:22   

jak wykminicie co i jak to napiszcie w VIP bo afjnie kaski można na tym zrobić :D
_________________
Tanie bilety Ryanair i Wizzair
^
  Skype
     
logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 30
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2006-12-02, 16:25   

PluCiorX, no faktycznie moze buzzer nie obsluguje polifoni...

mam foty:)

www.s39175.ps.pl/6310i
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
seba123 
Expert
=)



Telefon: SE W810
Operator: Orange
Pomógł: 66 razy
Wiek: 25
Dołączył: 07 Kwi 2006
Posty: 1327
Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-12-02, 16:26   

Ooo czyli widze że teraz na pasji dzieje się tak że już poooowoli przestaje być źródłem informacji... Jak coś fajnego jest to od razu do VIPów dajecie...
_________________
pobierz
^
 
  Skype
     
sundance_kid 
VIP



Telefon: E50,E51.5310XM
Operator: Orange
Pomogła: 37 razy
Wiek: 34
Dołączyła: 25 Cze 2006
Posty: 852
Skąd: Bratoszewice
Wysłany: 2006-12-02, 16:27   

PluCiorX, za kiepski wyświetlacz jak na 3220.
Komuś się udało uzyskać zdjęcie z boku lub tyłu??
620 złotych.
_________________
Bądź zła, bądź zła zła zła tak jak ja!
^
 
     
seba123 
Expert
=)



Telefon: SE W810
Operator: Orange
Pomógł: 66 razy
Wiek: 25
Dołączył: 07 Kwi 2006
Posty: 1327
Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-12-02, 16:31   

No zdjęcie z tyłu jest tam na tej stronie od logos2000 bodajrze 2, a tak wogule jakieś cienkie te zdjęcia.
_________________
pobierz
^
 
  Skype
     
Reich 
VIP
Arek



Telefon: 7321
Operator: Heyah
Pomógł: 68 razy
Wiek: 28
Dołączył: 19 Lip 2006
Posty: 1229
Skąd: Sieradz/Częstochowa
Wysłany: 2006-12-02, 16:36   

a czemu fotki z pierwszej strony od @logos2000 sa inne niż te teraz? Tzn sa inne grafiki.
_________________
Z Miłości Do Motocykli
MZ Pasjonat
Ja kudłaty durnowaty reperuję stare graty.
Ostatnio zmieniony przez Reich 2006-12-02, 16:43, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
 
 
     
PluCiorX 
Starszy Użytkownik
L4 Enginieere



Telefon: rm-159
Operator: Vodafone
Wiek: 32
Dołączył: 23 Sie 2004
Posty: 137
Skąd: MPRC-CREWE
Wysłany: 2006-12-02, 16:37   

Reich, no tak a co z irda ?
_________________
< bb5 Killer >
^
 
 
     
seba123 
Expert
=)



Telefon: SE W810
Operator: Orange
Pomógł: 66 razy
Wiek: 25
Dołączył: 07 Kwi 2006
Posty: 1327
Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-12-02, 16:39   

Reich, no wiesz moze jaka jeszcze Nokia ma takie menu?? Bo jeszcze ta nokia musi mieć irde...

[ Dodano: 2006-12-02, 16:41 ]
a i jeszcze jak już wsadzili tam inny telefon to mogli polifonie chociaż zostawić :D chociaż to by wydało całą sprawe...
_________________
pobierz
^
 
  Skype
     
Reich 
VIP
Arek



Telefon: 7321
Operator: Heyah
Pomógł: 68 razy
Wiek: 28
Dołączył: 19 Lip 2006
Posty: 1229
Skąd: Sieradz/Częstochowa
Wysłany: 2006-12-02, 16:47   

no to fakt, ale o co chodzi z tymi fotkami? logos2000 dał jakiś inne fotki to niby miały być tego telefonu? Jeśli tak to jakaś ściema bo na tych pierwszych sa grafiki jak w 3510i a na tych drugich już nie.
_________________
Z Miłości Do Motocykli
MZ Pasjonat
Ja kudłaty durnowaty reperuję stare graty.
^
 
 
 
     
seba123 
Expert
=)



Telefon: SE W810
Operator: Orange
Pomógł: 66 razy
Wiek: 25
Dołączył: 07 Kwi 2006
Posty: 1327
Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-12-02, 16:47   

Zawsze można będzie się skontaktować z tym kto kupi ten telefon i może nam coś powie
_________________
pobierz
^
 
  Skype
     
logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 30
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2006-12-02, 16:47   

a co byscie powiedzieli na 2126??

^
 
     
seba123 
Expert
=)



Telefon: SE W810
Operator: Orange
Pomógł: 66 razy
Wiek: 25
Dołączył: 07 Kwi 2006
Posty: 1327
Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-12-02, 16:50   

A i 3510i można wykluczyć bo to ma rozdziałke 128x128

[ Dodano: 2006-12-02, 16:51 ]
logos2000, widziałem ją na allegro to jest ta z wbudowaną kartą, kolo chce za nią bodajrze 90 zeta
_________________
pobierz
^
 
  Skype
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów NOKIA 5310 XM Po zalaniu nie ładuje kura48 DCT-4 1 2014-06-11, 14:46
Brak nowych postów Usunięcie funkcji "radio" z... Abba Nokia 0 2014-10-13, 23:08
Brak nowych postów Pliki .ngd (Nokia Game Data). Skąd wz... Mef82 DCT-4 0 2015-06-15, 23:02
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 22:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 14:39