PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Coś niewiarygodnego!! Nokia 6310i z kolorowym lcd :o


Coś niewiarygodnego!! Nokia 6310i z kolorowym lcd :o

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-4 » [DCT4] Modyfikacje HW i SW » Coś niewiarygodnego!! Nokia 6310i z kolorowym lcd :o
Przesunięty przez: bubek3
2006-12-02, 21:31
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Reich 
VIP
Arek



Telefon: 7321
Operator: Heyah
Pomógł: 68 razy
Wiek: 28
Dołączył: 19 Lip 2006
Posty: 1229
Skąd: Sieradz/Częstochowa
Wysłany: 2006-12-02, 17:49   

i tak sobie myśle nad kupieniem jej, sprawdzeniu i ewentualnym opyleniu na zagranicznym ebayu ale to wszystko zależy od ceny końcowej
_________________
Z Miłości Do Motocykli
MZ Pasjonat
Ja kudłaty durnowaty reperuję stare graty.
^
 
 
 
     
AdSense


Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 34
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2006-12-02, 17:51   

logos2000 napisał/a:
wyswietlacz
nie pasuje! popatrz sobie na lcd w 6610 i ten
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 30
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2006-12-02, 17:57   

Domi, to z jakij komorki moglby to byc wyswietlacz??
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 34
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2006-12-02, 17:59   

seba123 napisał/a:
3510i można wykluczyć bo to ma rozdziałke 128x128

policzylem i ma 96x65

[ Dodano: 2006-12-02, 17:59 ]
p.s. patrzac po galerii to mi to wyglada na 35i
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
seba123 
Expert
=)



Telefon: SE W810
Operator: Orange
Pomógł: 66 razy
Wiek: 25
Dołączył: 07 Kwi 2006
Posty: 1327
Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-12-02, 18:03   

Domi, ale ty jesteś!! Mi na oko wyglądało na 128x128
_________________
pobierz
^
 
  Skype
     
logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 30
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2006-12-02, 18:07   

seba123, kratki sobie policz ;]

ja policzylem i DOMI ma racje :)
tyle ze 3510i niema Irdy, a moze to jest tak ze w sofcie mimo to jest jego obluga?
Ostatnio zmieniony przez logos2000 2006-12-02, 18:12, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
     
sundance_kid 
VIP



Telefon: E50,E51.5310XM
Operator: Orange
Pomogła: 37 razy
Wiek: 33
Dołączyła: 25 Cze 2006
Posty: 852
Skąd: Bratoszewice
Wysłany: 2006-12-02, 18:11   

Za dobry wyświetlacz jak na 3510i.
_________________
Bądź zła, bądź zła zła zła tak jak ja!
^
 
     
logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 30
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2006-12-02, 18:12   

sundance_kid, ale rozdzielczosc sie zgadza, wiec co niby?
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 34
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2006-12-02, 18:18   

sundance_kid napisał/a:
Za dobry wyświetlacz jak na 3510i.
To jest dokladnie taki wyswietlacz, wcale nie lepszy.

mnie to wyglada na 35i tylko co z irda i bluetooth? poproscie o zdjecia menu do tych opcji :p
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
Comet 
Starszy Użytkownik



Telefon: 3210/n80
Operator: Orange
Pomógł: 13 razy
Wiek: 26
Dołączył: 19 Cze 2006
Posty: 231
Wysłany: 2006-12-02, 18:27   

Mam jeszcze tylko jedno pytanie. Czy to co robi ta koleszka jest legalne?
W sumie robi ludzi w kulki :( Tzn napisała, ze ta komorka to 6310i, a prawdopodobnie wcalne nią nie jest. Co Wy na to? Mozna tak robic?
^
 
     
seba123 
Expert
=)



Telefon: SE W810
Operator: Orange
Pomógł: 66 razy
Wiek: 25
Dołączył: 07 Kwi 2006
Posty: 1327
Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-12-02, 18:33   

Właśnie trza by było porównać funkcje tej niby 6310i z oryginalną :wink:
_________________
pobierz
^
 
  Skype
     
sundance_kid 
VIP



Telefon: E50,E51.5310XM
Operator: Orange
Pomogła: 37 razy
Wiek: 33
Dołączyła: 25 Cze 2006
Posty: 852
Skąd: Bratoszewice
Wysłany: 2006-12-02, 18:37   

Nie można ale mało kto na to zwraca uwage. A poza tym jak ktoś nie zna się kupi ten bajer jako 6310i i będzie przekonany, że nią jest.
Domi mnie się wydaje, że jednak kolory sa inne i jest wyraźniejszy. Chyba, że ja miałam model z zżołkniętym wyswietlaczem. I mnie się wydaje, że 35 jest szersza i grubsza.
_________________
Bądź zła, bądź zła zła zła tak jak ja!
^
 
     
logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 30
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2006-12-02, 18:37   

poprosilem zeby napisala jakie sa opcje w menu (wiadomosci, spis polaczen itd) czekam na odp....

oblukalem serwisowke od 6310i i 6610 pod katem tych przysiskow od glosnoci i zglupialem ;] tak tam chlopaki namotali ze skzoda gadac.

no dobrze to skoro nie idzie po wygladzie to zrobmy to po sprzecie.
Ile Mb flash ma 6310i ? i jakie inne dct4 z kolorem maja taki sam?
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
sundance_kid 
VIP



Telefon: E50,E51.5310XM
Operator: Orange
Pomogła: 37 razy
Wiek: 33
Dołączyła: 25 Cze 2006
Posty: 852
Skąd: Bratoszewice
Wysłany: 2006-12-02, 18:39   

Da ktoś zdjęcie tyłu w postaci linku??
_________________
Bądź zła, bądź zła zła zła tak jak ja!
^
 
     
Reich 
VIP
Arek



Telefon: 7321
Operator: Heyah
Pomógł: 68 razy
Wiek: 28
Dołączył: 19 Lip 2006
Posty: 1229
Skąd: Sieradz/Częstochowa
Wysłany: 2006-12-02, 18:42   

wyświetlacz jest jak w 3510i nie widze żadnej różnicy, zaraz posprawdzam wymiary 6310i i porownam z wymiarami samej płytki z 3510i
_________________
Z Miłości Do Motocykli
MZ Pasjonat
Ja kudłaty durnowaty reperuję stare graty.
^
 
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów NOKIA 5310 XM Po zalaniu nie ładuje kura48 DCT-4 1 2014-06-11, 15:46
Brak nowych postów Usunięcie funkcji "radio" z... Abba Nokia 0 2014-10-14, 00:08
Brak nowych postów Pliki .ngd (Nokia Game Data). Skąd wz... Mef82 DCT-4 0 2015-06-16, 00:02
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 23:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 15:39