PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Czy są softy modyfikowane do noki 6310i?


Czy są softy modyfikowane do noki 6310i?

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-4 » [DCT4] Modyfikacje HW i SW » Czy są softy modyfikowane do noki 6310i?
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
pazdzioch23 
Nowicjusz


Telefon: 668193603
Operator: Era
Dołączył: 12 Lut 2005
Posty: 10
Skąd: Suwałki
Wysłany: 2006-06-29, 17:25   Czy są softy modyfikowane do noki 6310i?

Witam
Kiedyś szukałem ale mi się nie udałoznaleźć modyfikowanego softu do noki 6310i. :cry:
Może teraz już istnieje coś takiego :?:
Dokładnie to chodzi mi o to aby uzyskać samo-blokowanie się klawiszy.
A może ktoś wie czy można coś t5akiego poprostu wstawić do orginalnego softu :?:
^
 
 
     
AdSense


MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2006-06-29, 17:56   

Nie ma, ale beda.
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
pazdzioch23 
Nowicjusz


Telefon: 668193603
Operator: Era
Dołączył: 12 Lut 2005
Posty: 10
Skąd: Suwałki
Wysłany: 2006-06-29, 22:53   Czy są softy modyfikowane do noki 6310i?

A może jakiś przybliżony termin?
Albo może wiesz czy będzie samoblokada klawiszy w tym sofcie?
^
 
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2006-06-29, 23:04   

pazdzioch23, kurde a napewno niema w oryginalnym? bo wydaje mi sie ze powinien byc.. wkoncu pomysl byl zaczerpniety wlasnie z DCT-4 z tego co pamietam..

poszukaj tematu o TriX'ie.
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
pazdzioch23 
Nowicjusz


Telefon: 668193603
Operator: Era
Dołączył: 12 Lut 2005
Posty: 10
Skąd: Suwałki
Wysłany: 2006-06-30, 06:43   Czy są softy modyfikowane do noki 6310i?

No właśnie chyba ten jeden model z DCT-4 który nie posiada samoblokady klawiszy.
Moim zdaniem jest to telefon naj bynajmniej dla mnie najbardziej odpowiadający i tylko ta jedna mała funkcja której tu nie ma.
Dlatego szukam co jakiś czas może wkońcu się doczekam.
^
 
 
     
sander18 
Starszyzna
Nie Wie Co Pisze ;)



Telefon: nokie
Operator: Orange
Pomógł: 29 razy
Wiek: 33
Dołączył: 02 Mar 2005
Posty: 511
Skąd: z kątowni ;)
Wysłany: 2006-06-30, 07:03   

mi by jeszcze sie marzyla zmiana struktury menu i kilku wpisow w jezyku. najbardziej wkurza mnie to, ze jak wpisuje esa to nie wpisuje mi
abc2ąć tylko aąbcć2, no i to ze profile nie sa na ostatniej pozycji w menu :/
ale poza tym telefonik klasa (no, gdyby jeszcze java byla wieksza niz 30kB ;p)
_________________
W dżungli amazońskiej odkryto nowy gatunek kameleona. Ma 65 tys. kolorów i polifoniczne dzwonki :D
^
 
 
     
y37 
Expert
D E I C I D E



Telefon: kilka
Operator: Plus
Pomógł: 17 razy
Wiek: 107
Dołączył: 14 Paź 2004
Posty: 1226
Skąd: z nienacka
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2006-07-02, 21:25   

ja sie nie moge doczekac modow dct-4
juz mi sie znudzikly ikony w menu w noki 6610i :P
_________________
kontakt: y37 ( at ) jabber.org
^
 
     
bercik12345 
Starszyzna
prawie jak moderator



Telefon: 3310&5110
Operator: Orange
Pomógł: 13 razy
Wiek: 26
Dołączył: 15 Paź 2004
Posty: 587
Skąd: polska Katowice
Ostrzeżeń:
 2/5/6
Wysłany: 2006-07-02, 21:44   

ej a czemu w najnowszym NSS pisze activate FTD w trybie DCT4? czyżby aktywacja netmonitora przez boxa?
_________________
Moja historia
Eryk T10s -> N 5130 -> N 3510i -> N 3650 -> N N-gage ->6310i->niezniszczalna 3310:D-> obecnie 3100 i coś dużo nowszego

Wprowadzam każdą dct4 w local mode jednym drucikiem :]
^
 
     
logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 30
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2006-07-02, 21:54   

y37, a grafiki to chyba mozna zmienic!
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2006-07-02, 22:16   

logos2000, dokladnie tak jak mowisz.
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
conrad9210 
Nowicjusz


Telefon: różne :)
Operator: Orange
Wiek: 34
Dołączył: 31 Sie 2006
Posty: 43
Wysłany: 2007-02-13, 00:40   

witam,banalne pytanie ale, czy sa juz moze modyfikowane softy do 6310i? a pozatym mam pytanko poprzez jaki kabel nalezy podlaczyc 6310i by ja widzial FTD Patcher Special Version i czy macie moze softy do niego. z gory dziekuje za wszelka pomoc :)
^
 
     
lala166 
VIP
..........


Telefon: n95
Operator: Era
Pomógł: 51 razy
Wiek: 28
Dołączył: 07 Lis 2004
Posty: 1008
Wysłany: 2007-02-13, 08:37   

1. Nie ma narazie
2. Podejżewam że soft musisz mieć w wersji po boxa .. Patchujesz go wtedy tym programem i wgrywasz spowrotem
^
 
 
     
Bujki 
Wie co mówi



Telefon: 6300
Operator: Orange
Pomógł: 17 razy
Wiek: 27
Dołączył: 10 Maj 2005
Posty: 494
Skąd: Lublin
Wysłany: 2007-02-13, 11:38   

http://forum.pasjagsm.pl/...d-o-vt12306.htm
tutaj macie cos o 6310i
^
 
  Skype
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 34
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2007-02-13, 13:54   

Bujki, to nie jest 6310i tylko 6310

conrad9210, soft patchujesz na kompie i wgrywasz boxem do fona
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów NOKIA 6310i bartq88 Nokia 3 2011-02-07, 12:34
Brak nowych postów [Obsługa] 6310i dla Poznania foamy Ginger 0 2011-02-17, 18:30
Brak nowych postów Nokia 6310i czy Nokia 3510i Anubis32 Nokia 1 2011-09-12, 23:10
Brak nowych postów wgrywanie softu do noki 5220 maxo1620 BB5 1 2012-02-25, 20:05
Brak nowych postów zlecę zmianę softu w noki 3310 śląsk ... rafal18031988 Bazar 0 2014-12-20, 17:20