PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Flasher DCT4 tani...czy da się wgrywać soft 3510i


Flasher DCT4 tani...czy da się wgrywać soft 3510i

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-4 » [DCT4] Modyfikacje HW i SW » Flasher DCT4 tani...czy da się wgrywać soft 3510i
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
krod 
Nowicjusz



Telefon: 3510i
Operator: Orange
Wiek: 25
Dołączył: 20 Kwi 2007
Posty: 32
Skąd: Z piekła rodem
Wysłany: 2007-04-25, 17:27   Flasher DCT4 tani...czy da się wgrywać soft 3510i

witam
mam pytanie:
czy za pomocą oto tego flashera

http://www.gsm-support.ne...er-p136.pl.html

można wgrać nowy soft na nokie 3510i?
Ostatnio zmieniony przez krod 2007-04-25, 17:48, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
 
     
AdSense


bubek3 
PasjaTeam
PasjaTeam

Telefon: HTC TyTNII
Operator: Plus
Pomógł: 46 razy
Wiek: 27
Dołączył: 29 Cze 2004
Posty: 1979
Skąd: Żnin
Wysłany: 2007-04-25, 17:34   

krod, tak - jednak za uszkodzony telefon nie odpowiadam ;p
to chińskie gó***, więc ryzyko jest, ale dla 3510 chyba minimalne... ;p
i zmień nazwe tematu, bo znowu do kosza poleci... :[
_________________
  1. Przeczytaj tę stronę
^
 
 
     
wntl 
Expert
HipHopKemp Rulez ;)



Telefon: E398@E1
Operator: Orange
Pomógł: 80 razy
Wiek: 30
Dołączył: 23 Lut 2005
Posty: 2298
Skąd: Bytom
Wysłany: 2007-04-25, 21:00   

krod, no i oczywiście potrzeba specjalnych patchowanych plików ;/
http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic207044.html

[ Dodano: 2007-04-25, 21:01 ]
krod, kurde teraz widze ze to gówno 80zł ;/ na allegro po 40 widziałem, za 150 juz możesz mieć Tornado bez kabli na allegro
_________________
Tanie bilety Ryanair i Wizzair
^
  Skype
     
EMEK 
PasjaTeam
Mały Kombinatorek


Telefon: Nokia N95
Operator: Plus
Pomógł: 215 razy
Wiek: 30
Dołączył: 18 Lis 2005
Posty: 3387
Skąd: Poznań
Wysłany: 2007-04-25, 21:16   

Albo prodigy, jesli po kosztach lecimy
_________________
    Gość, pracownik Serwisu Samsung oferuje:
  • Naprawy elektroniczne (także w samochodach)
  • Serwis/Doradztwo Informatyczne
  • Doradztwo przy zakupie sprzętu
  • Szkolenia elektroniczno/informatyczne
Pozdrawiam EMEK
^
 
  Skype
     
logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 30
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2007-04-25, 21:49   

chinol po 20 zeta na allegro lecial, dla 3510i nie ma obaw, da rade :)
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
krod 
Nowicjusz



Telefon: 3510i
Operator: Orange
Wiek: 25
Dołączył: 20 Kwi 2007
Posty: 32
Skąd: Z piekła rodem
Wysłany: 2007-04-26, 08:16   

a mógłbym tym wgrać np. mcu z netmonitorem?
czy muszą być TYLKO te pod chinola?
^
 
 
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 34
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2007-04-26, 09:23   

krod napisał/a:
czy muszą być TYLKO te pod chinola?

tak
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
krod 
Nowicjusz



Telefon: 3510i
Operator: Orange
Wiek: 25
Dołączył: 20 Kwi 2007
Posty: 32
Skąd: Z piekła rodem
Wysłany: 2007-04-26, 09:33   

a nie można by ich spatchować??
^
 
 
     
wntl 
Expert
HipHopKemp Rulez ;)



Telefon: E398@E1
Operator: Orange
Pomógł: 80 razy
Wiek: 30
Dołączył: 23 Lut 2005
Posty: 2298
Skąd: Bytom
Wysłany: 2007-04-26, 12:33   

krod, przecież to co podałeś to 80zł ;/ za 80zł juz prodigy dostaniesz .....
_________________
Tanie bilety Ryanair i Wizzair
^
  Skype
     
Uczeń 
Wie co mówi


Telefon: na korbkę
Operator: Heyah
Pomógł: 1 raz
Wiek: 29
Dołączył: 10 Lut 2007
Posty: 473
Skąd: made in USA
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2007-04-26, 15:09   

krod, tenflasher na allegro kosztyje kolo 50zł
( http://www.allegro.pl/ite..._8310_2753.html )

a jak piszą koledzy kupisz takie coś
( http://www.allegro.pl/ite...masa_kabli.html )

Lub uzbieraj troszke $$ i kup jakies Tornado( http://www.allegro.pl/ite...tem_fv_vat.html ). Do tego tornada muszisz dokupić kable, ale możesz także kupic juz z kablami za około 350zł ( http://www.allegro.pl/ite..._wanienka_.html )
Dzieki nie mu zzrobisz nie tylko Nokia ,ale i SE , Samsungi , LG , SHARP (oczywiście nie wszystkie modele w/w marek telefonów) ale jak za jakiśczas zarobisz dokupisz co niego przystawke HWk to zrobisz i nowsze SE ( np wersje triall http://www.allegro.pl/item187916236_hwk_trial.html )

p.s Masz wiele możliwości ,ale to zależy od posiadanej kwoty...


pozdrawiam

[ Dodano: 2007-04-26, 15:12 ]
wntl, mi wyskoczyo takie coś na elektrodzie z linku (http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic207044.html
)

Kod:
 
 Informacja
 
Wybrany przez Ciebie temat lub post nie istnieje
 
_________________
Jeśli mój post pomógł Ci i uzyskałeś satysfakcje z udzielonej przez mnie odpowiedzi, kliknij "POMÓGŁ" pod moim postem ;)
Pozdrawiam Was serdecznie :D
Copyright © 2007 Uczeń, All rights reserved.
^
 
  Skype
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Nokia 3120c martwa nie chcę się wgrać... g5g5g5 BB5 1 2013-03-23, 11:06
Brak nowych postów Tani spyphone adriankros12 BB5 2 2013-07-19, 15:56
Brak nowych postów [OFERTA] Tani hosting ASP.NET Walium Komputery 6 2013-07-29, 13:44
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 23:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 15:39