PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > latarka w 6310i


latarka w 6310i

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-4 » [DCT4] Modyfikacje HW i SW » latarka w 6310i
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
sander18 
Starszyzna
Nie Wie Co Pisze ;)



Telefon: nokie
Operator: Orange
Pomógł: 29 razy
Wiek: 33
Dołączył: 02 Mar 2005
Posty: 511
Skąd: z kątowni ;)
Wysłany: 2007-02-27, 10:38   latarka w 6310i

ostatnio nie mam zbytnio czasu na zabawe telefonem, ale zrobilem sobie mala przerobke 6310i. calkiem przydatna rzecz :) chcialem sie pochwalic to wrzucam fotki:





_________________
W dżungli amazońskiej odkryto nowy gatunek kameleona. Ma 65 tys. kolorów i polifoniczne dzwonki :D
^
 
 
     
AdSense


seba123 
Expert
=)



Telefon: SE W810
Operator: Orange
Pomógł: 66 razy
Wiek: 25
Dołączył: 07 Kwi 2006
Posty: 1327
Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-02-27, 10:42   

sander18, ale oczywiście sterowanie hardaware'owe?
_________________
pobierz
^
 
  Skype
     
sander18 
Starszyzna
Nie Wie Co Pisze ;)



Telefon: nokie
Operator: Orange
Pomógł: 29 razy
Wiek: 33
Dołączył: 02 Mar 2005
Posty: 511
Skąd: z kątowni ;)
Wysłany: 2007-02-27, 13:51   

oczywiscie :D kupilem jakis maly switch i wmontowalem go z boku telefonu. wg mnie nawet wygodniej niz odpalanie z poziomu menu. po prostu mam przycisk i wlaczam. najtrudniejsze bylo znalezienie dobrego miejsca, zeby to wszystko pomiescic. okazalo sie, ze najlepsze miejsce dla diody jest pod antenka :D acha, jest to podlaczone bezposrednio pod baterie, wiec dziala nawet jak telefon jest wylaczony. byle bateria byla wlozona :D

_________________
W dżungli amazońskiej odkryto nowy gatunek kameleona. Ma 65 tys. kolorów i polifoniczne dzwonki :D
^
 
 
     
Dr.Vans 
Użytkownik



Telefon: SE K750i
Operator: Orange
Wiek: 29
Dołączył: 31 Paź 2005
Posty: 82
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2007-03-03, 14:27   

Mógłbyś zapodać jakieś foto od wewnątrz? bo ja coś takiego chciałem kiedyś zrobić do 3310

A i jaka to jest dioda??
_________________
Wolfenstein | Black Mesa
^
 
 
     
EMEK 
PasjaTeam
Mały Kombinatorek


Telefon: Nokia N95
Operator: Plus
Pomógł: 215 razy
Wiek: 30
Dołączył: 18 Lis 2005
Posty: 3387
Skąd: Poznań
Wysłany: 2007-03-03, 16:38   

Dr.Vans, A co za problem? Dioda, switch kabelek, lutowanica i masz. W 3310 jest jeszcze prosciej.
_________________
    Gość, pracownik Serwisu Samsung oferuje:
  • Naprawy elektroniczne (także w samochodach)
  • Serwis/Doradztwo Informatyczne
  • Doradztwo przy zakupie sprzętu
  • Szkolenia elektroniczno/informatyczne
Pozdrawiam EMEK
^
 
  Skype
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Problem z 6310i Czarianian DCT-3 5 2009-04-17, 20:43
Brak nowych postów Nokia 6310i jako "alarm" do... perejra Inne produkty firmy Nokia 15 2009-08-05, 21:40
Brak nowych postów NOKIA 6310i bartq88 Nokia 3 2011-02-07, 12:34
Brak nowych postów [Obsługa] 6310i dla Poznania foamy Ginger 0 2011-02-17, 18:30
Brak nowych postów Nokia 6310i czy Nokia 3510i Anubis32 Nokia 1 2011-09-13, 00:10