PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Nokia 3230 a jakos stereo MP3


Nokia 3230 a jakos stereo MP3

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-4 » [DCT4] Modyfikacje HW i SW » Nokia 3230 a jakos stereo MP3
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Gżehó 
Nowicjusz



Telefon: 3230;3310
Operator: Plus
Dołączył: 11 Maj 2006
Posty: 12
Skąd: Kryry;Gliwice
Wysłany: 2006-08-08, 12:50   Nokia 3230 a jakos stereo MP3

Witajcie po dluzszej przerwie 8)

W lapki wpadl mi smartfon Nokii, model 3230 na Symbianie 7.0 ;)

Jakosc mp3 w mono jest niska dlatego chcialem zapytac czy da sie jakos softowo zmienic ten stan rzeczy by mp3 byly w stereo? :) Jesli problem tkwi w HW to raczej nie ma tematu :)

Do tego mam techniczne pytanie, bo szczerze procz napraw SX'a od kumpla nie mialem nigdy do czynienia z Symbianem, nie mam zielonego pojecia na temat jakichkolwiek udogodnien, programow, przerobek itp. Jest gdzies jakis tutorial dla "zielonych"?? Nie chce zawracac glowy niepotrzebnymi pierdolami ludziom ktorzy maja kupe roboty, bo sam jej sporo mam i nuza mnie czesto zadawane, te same pytania, a pojetny jestem to sobie poradze ;)

Bede wdzieczny jak otrzymam kierunek gdzie dowiem sie co mi potrzebne i co mam robic ;)

Mam nadzieje ze nie powielam tematu, przynajmniej szukajka tego nie potwierdzila ;)

pozdrawiam
_________________
Mercmaniak pozdrawia wszystkich fanów srebrnej gwiazdy :)
^
 
 
     
AdSense


Mendi 
Wie co mówi



Telefon: 6600, sx1
Operator: Orange
Pomógł: 5 razy
Wiek: 30
Dołączył: 19 Sie 2004
Posty: 469
Skąd: Kopenhaga
Wysłany: 2006-08-08, 22:08   

Xytras, raczej nie ma takiej mozliwosci ;) Nokia to nie siemens ze mozesz prawie wszystko zmieniac w symbianie
_________________
Jak to powiedział sir Dave:"Tłumaczenie się dysortografią to jak chwalenie się małym chó...m" !
^
 
 
     
Gżehó 
Nowicjusz



Telefon: 3230;3310
Operator: Plus
Dołączył: 11 Maj 2006
Posty: 12
Skąd: Kryry;Gliwice
Wysłany: 2006-08-09, 04:49   

Ech ziom, ale cos napewno sie da popsuc w nim :lol: 8)
_________________
Mercmaniak pozdrawia wszystkich fanów srebrnej gwiazdy :)
^
 
 
     
Mendi 
Wie co mówi



Telefon: 6600, sx1
Operator: Orange
Pomógł: 5 razy
Wiek: 30
Dołączył: 19 Sie 2004
Posty: 469
Skąd: Kopenhaga
Wysłany: 2006-08-09, 14:02   

popsuc to da sie wszystko ;) Ale w symbianie ciezko bedzie, biorac pod uwage ze nie ma zadnych patchy i skryptow na symbiana. Jedynie jakimis programami do zmiany themes da sie popsuc, ale teraz wiekszosc nowych ma opcje zmiany skorek w standardzie.
_________________
Jak to powiedział sir Dave:"Tłumaczenie się dysortografią to jak chwalenie się małym chó...m" !
^
 
 
     
Gżehó 
Nowicjusz



Telefon: 3230;3310
Operator: Plus
Dołączył: 11 Maj 2006
Posty: 12
Skąd: Kryry;Gliwice
Wysłany: 2006-08-13, 12:16   

Teraz mam pierunski problem z IRDA, pozyczylem i nie umie polaczyc :(

Nie znam sie kompletnie na tym i chcialem cos wgrac przez MOBIMB, ale lipa ;/
_________________
Mercmaniak pozdrawia wszystkich fanów srebrnej gwiazdy :)
^
 
 
     
leonar 
Starszy Użytkownik
Only Blue



Telefon: 6630
Operator: Orange
Pomógł: 4 razy
Wiek: 26
Dołączył: 07 Lut 2005
Posty: 234
Skąd: Ruda Śląska
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2006-08-14, 10:47   

wiesz do Irdy z tym telefonem to se sciągnic Nokia PC Suite .... a do irdy nie potrzebujesz MoB. Możesz mieć problemy z irdą . a w 7.0 można fonty zmienić i t9 wgrać(np.na niemieckim fonie polski t9) mp3 jako dzwonki
Mendi, pachów jest ełno ale jest problem z nimi bo są popsute i niszczą tel. SeXplorer może zmieniać pliki systemowe z dysku Z: ;)
_________________
Halemba Member
^
 
 
     
Gżehó 
Nowicjusz



Telefon: 3230;3310
Operator: Plus
Dołączył: 11 Maj 2006
Posty: 12
Skąd: Kryry;Gliwice
Wysłany: 2006-08-14, 11:57   

A ja smole te irde, kupilem sobie juz Bluetooth'a i w srode bedzie, to sie cos pobawie w weekend.


A co do jakichs patchy itp. to trza pewnie miec jakis kabelek??

A jak z Symbioza, trzeba miec tylko boxa do DCT4 zeby sobie wgrywac??
_________________
Mercmaniak pozdrawia wszystkich fanów srebrnej gwiazdy :)
^
 
 
     
Mendi 
Wie co mówi



Telefon: 6600, sx1
Operator: Orange
Pomógł: 5 razy
Wiek: 30
Dołączył: 19 Sie 2004
Posty: 469
Skąd: Kopenhaga
Wysłany: 2006-08-15, 22:17   

Xytras, patche to raczej programy ktore zmieniaja pewne opcje, np ikonki i inne duperele ;) A zeby wgrac soft do 3230 potrzebny jest zwyczajny box z kabelkiem do w/w modelu.
_________________
Jak to powiedział sir Dave:"Tłumaczenie się dysortografią to jak chwalenie się małym chó...m" !
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów NOKIA 5310 XM Po zalaniu nie ładuje kura48 DCT-4 1 2014-06-11, 15:46
Brak nowych postów Usunięcie funkcji "radio" z... Abba Nokia 0 2014-10-14, 00:08
Brak nowych postów Pliki .ngd (Nokia Game Data). Skąd wz... Mef82 DCT-4 0 2015-06-16, 00:02
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 23:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 15:39