PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Nokia 6020 czy da sie cos zrobic zeby odtwarzala mp3??


Nokia 6020 czy da sie cos zrobic zeby odtwarzala mp3??

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-4 » [DCT4] Modyfikacje HW i SW » Nokia 6020 czy da sie cos zrobic zeby odtwarzala mp3??
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Marawas
Nowicjusz


Telefon: nokia 6020
Operator: Heyah
Dołączył: 16 Mar 2007
Posty: 1
Wysłany: 2007-03-16, 19:29   Nokia 6020 czy da sie cos zrobic zeby odtwarzala mp3??

A wiec tak jak w temacie. Jestem początkujący i nie znam sie na tym wiec pytam czy da sie coś zrobić żeby ten fon odtwarzał mp3 czy da sie to jakos zrobić widziałem ze na allegro ktoś sprzedawał takiego fona z możliwość odtwarznia mp3 jeśli sie da to czy muszę miec jakiś specjalny sprzęt czy dam sobie z tym rade sam ??
^
 
 
     
AdSense


grzechu2304 
Nowicjusz



Telefon: Nokia 6020
Operator: Plus
Dołączył: 20 Lut 2007
Posty: 9
Skąd: Głogów
Wysłany: 2007-04-02, 09:04   

nie da sie nic zrobić :!: też mam ten telefon i nie odtwarza mp3. z tego co sie orientuje to nokia 6020 kupiona w niemczech z wgranym w polsce softem PL odtwarza mp3, widać w niemczech robią je troche inaczej a polske okroili :mrgreen:
^
 
 
     
xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 40
Dołączył: 18 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2007-04-02, 19:44   

grzechu2304, nie wydaje mi się. Skoro jest to ten sam model to pewnie jedyna różnica jest w wersji softu. Pewnie po wgraniu najnowszej wersji będzie odtwarzać.
^
 
     
grzechu2304 
Nowicjusz



Telefon: Nokia 6020
Operator: Plus
Dołączył: 20 Lut 2007
Posty: 9
Skąd: Głogów
Wysłany: 2007-04-10, 21:12   

być może zmiana softu coś da, ale ja mam najnowszą wersje softu i nie odtwarza, a tel który widziałem że odtwarza był starszy od mojego
^
 
 
     
seba123 
Expert
=)



Telefon: SE W810
Operator: Orange
Pomógł: 66 razy
Wiek: 25
Dołączył: 07 Kwi 2006
Posty: 1327
Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-04-10, 22:53   

Hmm jakoś ja nigdy nie słyszałem o tym że 6020 odtwarza Mp3, nawet strona nokii nic o tym nie mówi :?: coś nie wierze... zapodajcie jakiekolwiek info.
_________________
pobierz
^
 
  Skype
     
Kmil 
Użytkownik
Symbian to pasja...



Telefon: NOKIA N97
Operator: Orange
Pomógł: 1 raz
Wiek: 25
Dołączył: 06 Sty 2007
Posty: 83
Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-04-11, 10:16   

Witam
a więc co do tematu to miałem juz 2 6020 i troche o nich czytałem i stwierdzam, że nie ma opcji żeby 6020 odtwarzała pełne pliki mp3, jeżeli już to może nowy soft pomaga w tym aby mozna było ustawic dzwonek mp3 (30sek) przedewszystkim jest to nie mozliwe przez to ze ma ona zbyt małą wbudowaną pamięć wew. 3.5MB więc chyba dużo plików mp3 na tym nie pomieścisz :)
nie wiem może sie myle, z tego co wiem to 6020 nie ma takiej opcji :)
_________________
http://img217.imageshack..../1570142972.png
^
 
 
     
grzechu2304 
Nowicjusz



Telefon: Nokia 6020
Operator: Plus
Dołączył: 20 Lut 2007
Posty: 9
Skąd: Głogów
Wysłany: 2007-04-12, 21:44   

to dla większego zamieszania dodam że ta n 6020 która czyta mp3 ma karte pamięci. wiem że wszystkim wydaje sie to nie możliwe , ale mówie to bo widziałem taką nokie dwa razy, obie były przywiezione z niemiec i w polsce miały wgrywany soft. czytałem też na necie o tym. i jestem pewien na 100% że to NOKIA 6020 :!:
^
 
 
     
seba123 
Expert
=)



Telefon: SE W810
Operator: Orange
Pomógł: 66 razy
Wiek: 25
Dołączył: 07 Kwi 2006
Posty: 1327
Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-04-12, 21:53   

grzechu2304 napisał/a:
i jestem pewien na 100% że to NOKIA 6020 :!:


Niemożliwe. To napewno nie jest 6020 :!:
grzechu2304 napisał/a:
w polsce miały wgrywany soft


No taa... tylko że soft nie ma obsługi mp3 i karty pamięci.
_________________
pobierz
^
 
  Skype
     
Uczeń 
Wie co mówi


Telefon: na korbkę
Operator: Heyah
Pomógł: 1 raz
Wiek: 29
Dołączył: 10 Lut 2007
Posty: 473
Skąd: made in USA
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2007-04-12, 22:45   

grzechu2304, czytałeś o tym w necie, to daj link.. 6020 nie ma karty pamięci !!
_________________
Jeśli mój post pomógł Ci i uzyskałeś satysfakcje z udzielonej przez mnie odpowiedzi, kliknij "POMÓGŁ" pod moim postem ;)
Pozdrawiam Was serdecznie :D
Copyright © 2007 Uczeń, All rights reserved.
^
 
  Skype
     
xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 40
Dołączył: 18 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2007-04-13, 22:04   

grzechu2304, skoro taj jak twierdzisz to była nokia 6020 z kartą pamięci to pewnie masz rację... pod warunkiem że nazwa tego modelu jest inna np. 6230i <lol>

No i chciałbym żeby mi ktoś wytłumaczył jak takie wielkie różnice softwarowe i hardwarowe nie spowodowały różnicy w nazwie modelu ? Przykładowo dwa modele o tej samej architekturze, software i lekko zmienionym wyglądzie, a nazywają się inaczej (nokia 3100 i nokia 3120). Ty uważasz że taka mała "drobnostka" jak dodanie karty pamięci nie wpłyneło na nazwę modelu. <double lol> :lol: .
^
 
     
Kmil 
Użytkownik
Symbian to pasja...



Telefon: NOKIA N97
Operator: Orange
Pomógł: 1 raz
Wiek: 25
Dołączył: 06 Sty 2007
Posty: 83
Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-04-14, 08:58   

Ja jednak jestem zdania, że nie możliwe jest aby nokia 6020 posiadała mp3 tym bardziej karte pamięci ... nie wydaje mi sie żeby nokia produkowała rózne wersje dla róznych karajów bo to by było chore...także musiałeś pomylić ją z innym modelem najprawdopodobniej z 6230i albo 6233, a jeżeli widziałeś takie coś na necie to daj jakiegoś linka do tego arta
pozdrawiam
_________________
http://img217.imageshack..../1570142972.png
^
 
 
     
kropa 
Nowicjusz


Telefon: Nokia 6230
Operator: Era
Wiek: 25
Dołączył: 16 Kwi 2007
Posty: 4
Wysłany: 2007-04-16, 22:37   

a czy jest wogole mozliwisc wgrania innego (nowego lub zmodyfikowanego) softu????? :?: :?: :?: :?: :?:
_________________
SE j210i->motorola v235->nokia 6020->SE k510i->nokia 6230
^
 
     
Uczeń 
Wie co mówi


Telefon: na korbkę
Operator: Heyah
Pomógł: 1 raz
Wiek: 29
Dołączył: 10 Lut 2007
Posty: 473
Skąd: made in USA
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2007-04-16, 23:00   

kropa, szukaj a znajdziesz!!
Oto odpowiedź, wszystko jest na pasji
Kod:
http://forum.pasjagsm.pl/tematy99/czy-jest-modyfikowany-soft-do-nokii-6020-vt13145.htm?sid=84ac563cf0ba7cf320142bf735105f1b   
_________________
Jeśli mój post pomógł Ci i uzyskałeś satysfakcje z udzielonej przez mnie odpowiedzi, kliknij "POMÓGŁ" pod moim postem ;)
Pozdrawiam Was serdecznie :D
Copyright © 2007 Uczeń, All rights reserved.
^
 
  Skype
     
grzechu2304 
Nowicjusz



Telefon: Nokia 6020
Operator: Plus
Dołączył: 20 Lut 2007
Posty: 9
Skąd: Głogów
Wysłany: 2007-04-18, 21:24   

dla mnie to też sie wydawało nie możliwe ale powaga to prawda!!! pierwsza styczność z tym miałem jak poszedłem do sklepu kupić tel. gość pokazał mi swoją nokie i miała karte pamięci, gdy rozpakowałem w domu swoją nokie patrze a tam nie ma żadnej karty, pomyślałem że mnie w ch... zrobił ale jednak miał racje.
poszukam jeszcze raz informacji o tym i dam linka
_________________
www.nutkowo.yoyo.pl
^
 
 
     
xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 40
Dołączył: 18 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2007-04-19, 22:33   

grzechu2304, to nie mogła być 6020.
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów NOKIA 5310 XM Po zalaniu nie ładuje kura48 DCT-4 1 2014-06-11, 15:46
Brak nowych postów Usunięcie funkcji "radio" z... Abba Nokia 0 2014-10-14, 00:08
Brak nowych postów Pliki .ngd (Nokia Game Data). Skąd wz... Mef82 DCT-4 0 2015-06-16, 00:02
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 23:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 15:39