PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Nokia 6020 czy da sie cos zrobic zeby odtwarzala mp3??


Nokia 6020 czy da sie cos zrobic zeby odtwarzala mp3??

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-4 » [DCT4] Modyfikacje HW i SW » Nokia 6020 czy da sie cos zrobic zeby odtwarzala mp3??
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
tomek3232
Nowicjusz


Telefon: nokia 6020
Operator: Plus
Dołączył: 06 Maj 2007
Posty: 5
Wysłany: 2007-05-06, 00:09   

To w końcu można odtwarzać mp3 na 6020 czy nie bo ja już sam nie wiem. Jedni piszą ze tak drudzy ze nie
Osobiście słyszałem ze na sofcie
V 04.10
07-09-05
RM-30
są mp3
co wy o tym sądzicie ?
^
 
     
AdSense


mdawidm 
Expert
VIP



Telefon: only 33x0
Operator: Orange
Pomógł: 76 razy
Wiek: 29
Dołączył: 04 Lut 2005
Posty: 2142
Skąd: Środa Wlkp.
Wysłany: 2007-05-06, 13:13   

Ten telefon nie obsługuje mp3
_________________
http://mdawidm.infonokia.pl/
^
 
 
     
Duli 
Nowicjusz


Telefon: Nokia 6020
Operator: Heyah
Dołączył: 17 Maj 2007
Posty: 1
Wysłany: 2007-05-17, 22:11   

tomek3232 napisał/a:
To w końcu można odtwarzać mp3 na 6020 czy nie bo ja już sam nie wiem. Jedni piszą ze tak drudzy ze nie
Osobiście słyszałem ze na sofcie
V 04.10
07-09-05
RM-30
są mp3
co wy o tym sądzicie ?


Sam mam tego softa i na pewno nie odtwarza MP3.

Pozdro
^
 
     
tomek3232
Nowicjusz


Telefon: nokia 6020
Operator: Plus
Dołączył: 06 Maj 2007
Posty: 5
Wysłany: 2007-05-22, 22:29   

A jednak odtwarza na bodajże 4.9 + jakiś doatek
Już od ok tygodnia obsługuje mi mp3 (na 100%) tylko gorzej z pamięcią w telefoni;(
Jak coś to jutro się dokładnie dowiem co to za soft
^
 
     
seba123 
Expert
=)



Telefon: SE W810
Operator: Orange
Pomógł: 66 razy
Wiek: 25
Dołączył: 07 Kwi 2006
Posty: 1327
Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-05-22, 22:30   

tomek3232, daj zdjęcia, albo lepiej nakręć jakoś filmik. Nie tylko wersję softu... ^^
_________________
pobierz
^
 
  Skype
     
Uczeń 
Wie co mówi


Telefon: na korbkę
Operator: Heyah
Pomógł: 1 raz
Wiek: 29
Dołączył: 10 Lut 2007
Posty: 473
Skąd: made in USA
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2007-05-23, 15:52   

tomek3232 napisał/a:
A jednak odtwarza na bodajże 4.9 + jakiś doatek
Już od ok tygodnia obsługuje mi mp3 (na 100%) tylko gorzej z pamięcią w telefoni;(
Jak coś to jutro się dokładnie dowiem co to za soft


Skoro to Twój telefon to czemu dopiero jutro się dowiesz jaki ma soft?? ehh
nakręć film i pokaż bo nie wierze... :twisted:
_________________
Jeśli mój post pomógł Ci i uzyskałeś satysfakcje z udzielonej przez mnie odpowiedzi, kliknij "POMÓGŁ" pod moim postem ;)
Pozdrawiam Was serdecznie :D
Copyright © 2007 Uczeń, All rights reserved.
^
 
  Skype
     
seba123 
Expert
=)



Telefon: SE W810
Operator: Orange
Pomógł: 66 razy
Wiek: 25
Dołączył: 07 Kwi 2006
Posty: 1327
Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-05-23, 23:55   

Cytat:
nakręć film i pokaż bo nie wierze..


nikt mu nie wierzy. I na 100% kituje...
_________________
pobierz
^
 
  Skype
     
riger 
Expert
Elektronik...



Telefon: 5200
Operator: Orange
Pomógł: 25 razy
Wiek: 26
Dołączył: 26 Lut 2005
Posty: 1483
Skąd: 50km do Gdanska
Wysłany: 2007-05-24, 09:00   

Panowie, sam soft nie odtwarza na bank, ale cos mi swita, że czytałem o jakiejs łacie... (?)
----------------------------------------------------------------------------------------------
Faktycznie chyba najnowszy soft 4.9 fabrycznie obsluguje mp3
----------------------------------------------------------------------------------------------
Poprawka, oprocz softu trzeba miec jeszcze przerabiany PM
----------------------------------------------------------------------------------------------
Spojrzcie na to http://en.wikipedia.org/wiki/Nokia_6020. Niech kolega wgra najnowszy soft i sam sie przekona, jesli nie bedzie dzialac to bedziemy szukac tego PM'a
^
 
 
     
seba123 
Expert
=)



Telefon: SE W810
Operator: Orange
Pomógł: 66 razy
Wiek: 25
Dołączył: 07 Kwi 2006
Posty: 1327
Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-05-24, 17:21   

riger, pokaż :P
_________________
pobierz
^
 
  Skype
     
riger 
Expert
Elektronik...



Telefon: 5200
Operator: Orange
Pomógł: 25 razy
Wiek: 26
Dołączył: 26 Lut 2005
Posty: 1483
Skąd: 50km do Gdanska
Wysłany: 2007-05-24, 17:36   

Yyyyy, co mam Ci pokazac?
^
 
 
     
seba123 
Expert
=)



Telefon: SE W810
Operator: Orange
Pomógł: 66 razy
Wiek: 25
Dołączył: 07 Kwi 2006
Posty: 1327
Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-05-25, 00:20   

riger, jakieś źródło informacji :)
_________________
pobierz
^
 
  Skype
     
marcino11 
Starszy Użytkownik



Telefon: pewnie kom
Operator: Era
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 09 Mar 2007
Posty: 148
Skąd: z przypadku
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2007-05-28, 08:02   

Też mam taki model telfonui nie obsługuje mp3 aczykolwiek jesli sie wgra ta wersje softu co piszecie to ten soft będzie dużo zajamowal i mp3 dużo sie nie zmieści !! Czy to ma sens ? :roll:
_________________
Na świecie nie ma nic gorszego od ciepłej wódki, aczkolwiek w Kraku twierdzą, że gorsze od ciepłej wódki jest brak wódki:)
^
 
     
tomek3232
Nowicjusz


Telefon: nokia 6020
Operator: Plus
Dołączył: 06 Maj 2007
Posty: 5
Wysłany: 2007-06-02, 20:59   

Wiec tak nie odzywałem się na forum ponieważ poprostu zapomniałem o tym wątku a dzisjaj patrze i mam du.pe obrobioną ;( Telefon nie jest już mój a siostry dlatego nie mogłem dać od razu.
próbowałem zrobić fotki lub nakręcić video ale nie posiadam odpowiedniego sprzętu po prostu jak próbowałem zrobić to nokią 6680 to była jedna wielka plama>
Co do softu to jest v04.90 i z tego co wiem to do tego coś dograć być może tego pM co kolega wyżej pisał.
Mój wątek na elektrodzie
http://www.elektroda.pl/r...9127203ff804bf9
telefon był robiony Tornado
Mam nadzieje ze już mi wierzycie bo naprawdę nie widzę sensu kłamać (bo przecież sam często szukam na forach pomocy)
pozdrawiam
^
 
     
lala166 
VIP
..........


Telefon: n95
Operator: Era
Pomógł: 51 razy
Wiek: 28
Dołączył: 07 Lis 2004
Posty: 1008
Wysłany: 2007-06-02, 21:28   

wrzuc tu tego PM jak masz .. nie chce mi sie szukac ..
^
 
 
     
tomek3232
Nowicjusz


Telefon: nokia 6020
Operator: Plus
Dołączył: 06 Maj 2007
Posty: 5
Wysłany: 2007-06-02, 22:14   

niestety nie mam go
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów NOKIA 5310 XM Po zalaniu nie ładuje kura48 DCT-4 1 2014-06-11, 14:46
Brak nowych postów Usunięcie funkcji "radio" z... Abba Nokia 0 2014-10-13, 23:08
Brak nowych postów Pliki .ngd (Nokia Game Data). Skąd wz... Mef82 DCT-4 0 2015-06-15, 23:02
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 22:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 14:39