PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > Oprogramowanie nokia 6230


Oprogramowanie nokia 6230

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-4 » [DCT4] Modyfikacje HW i SW » Oprogramowanie nokia 6230
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
rafal-zgierz 
Nowicjusz


Telefon: n95
Operator: Plus
Dołączył: 03 Kwi 2009
Posty: 21
Wysłany: 2009-04-07, 22:13   Oprogramowanie nokia 6230

Chciałem sie dowiedzieć czy jest możliwość wgrania samemu oprogramowania do tej nokii jeżeli tak to jak prosze o tutka...
^
 
     
AdSense


wasiesto 
PasjaTeam
Fresh

Telefon: LG G5
Operator: Play
Pomógł: 69 razy
Wiek: 28
Dołączył: 21 Mar 2007
Posty: 1419
Wysłany: 2009-04-07, 22:51   

do tego modelu możesz wgrać tylko za pomocą boxa (urządzenie do serwisowania telefonów)

by wgrać oprogramowanie potrzebujesz box+ kabel fbus + komputer z programem do obsługi boxa + paczka firmware dla danego telefonu
^
 
  Skype
     
Czarianian 
Nowicjusz



Telefon: Nokia E51,6230i
Operator: Plus
Wiek: 21
Dołączył: 23 Mar 2009
Posty: 41
Skąd: Łódź
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2009-04-16, 21:07   

idzie phoeniem...
^
 
     
kowalkarol1 
Expert



Telefon: s
Operator: Cingular
Pomógł: 57 razy
Dołączył: 01 Gru 2005
Posty: 1950
Wysłany: 2009-04-16, 21:17   

chyba nie kablem usb...
^
 
     
wasiesto 
PasjaTeam
Fresh

Telefon: LG G5
Operator: Play
Pomógł: 69 razy
Wiek: 28
Dołączył: 21 Mar 2007
Posty: 1419
Wysłany: 2009-04-16, 21:17   

Czarianian, tak a niby jak??
^
 
  Skype
     
kowalkarol1 
Expert



Telefon: s
Operator: Cingular
Pomógł: 57 razy
Dołączył: 01 Gru 2005
Posty: 1950
Wysłany: 2009-04-16, 21:22   

wasiesto, musisz miec oryginalne urzadzenie Nokii i phoenixem zrobisz:)
^
 
     
wasiesto 
PasjaTeam
Fresh

Telefon: LG G5
Operator: Play
Pomógł: 69 razy
Wiek: 28
Dołączył: 21 Mar 2007
Posty: 1419
Wysłany: 2009-04-16, 21:26   

kowalkarol1, to wiem.
Ostatnio zmieniony przez wasiesto 2009-04-16, 21:51, w całości zmieniany 1 raz  
^
 
  Skype
     
lukaczmarek 
VIP
Pasjonat ;)



Telefon: HTC Touch PRO
Operator: Play
Pomógł: 65 razy
Wiek: 32
Dołączył: 08 Sty 2007
Posty: 1047
Skąd: Bąków
Wysłany: 2009-04-17, 07:14   

Czarianian, możesz wyjaśnić jak phoenixem zrobisz??
^
 
  Skype
     
jubi20 
Moderator



Telefon: Telepatia
Operator: Heyah
Pomógł: 54 razy
Dołączył: 15 Kwi 2008
Posty: 630
Skąd: Zamość
Wysłany: 2009-04-17, 09:35   

nie ma takiej mozliwosci zeby wgrac bez boxa po usb a juz napewno nie phoenixem, Czarianian nie ma zielonego pojecia o GSM i w ogole nie rozumiem czemu sie wypowiada jak nie wie o czym mowi...
_________________
Sprzedam Uniwersalne Sita BGA rozstaw 0.5
Naprawa Telefonow - Lublin/Zamość
Kupie uszkodzone telefony
Wysyłkowy Serwis tel.
^
 
 
     
Czarianian 
Nowicjusz



Telefon: Nokia E51,6230i
Operator: Plus
Wiek: 21
Dołączył: 23 Mar 2009
Posty: 41
Skąd: Łódź
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2009-05-02, 13:09   

Myślałem, że się da, ale jednak nie, mieliście rację...
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów NOKIA 5310 XM Po zalaniu nie ładuje kura48 DCT-4 1 2014-06-11, 14:46
Brak nowych postów Usunięcie funkcji "radio" z... Abba Nokia 0 2014-10-13, 23:08
Brak nowych postów Pliki .ngd (Nokia Game Data). Skąd wz... Mef82 DCT-4 0 2015-06-15, 23:02
Brak nowych postów Nokia 5130 soft piotrpaz Warsztat 0 2015-07-11, 22:42
Brak nowych postów Nokia 3310. Czy mogę zmienić soft? 92dziki DCT-3 0 2015-09-01, 14:39