PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > PA z 3310 w 3510i?


PA z 3310 w 3510i?

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-4 » [DCT4] Modyfikacje HW i SW » PA z 3310 w 3510i?
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 30
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2006-12-25, 15:50   PA z 3310 w 3510i?

witam!

czy PA z 3310 bedzie dzialac w 3510i??
^
 
     
AdSense


seba123 
Expert
=)



Telefon: SE W810
Operator: Orange
Pomógł: 66 razy
Wiek: 25
Dołączył: 07 Kwi 2006
Posty: 1327
Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-12-25, 16:21   

logos2000, ja to ze strony hardwarowej to nie wiem ale patrz na to:

Post napisany przez WNTL:

NOKIA 3310 PF08109BN,BGY270,RF3103,PF1410A
NOKIA 3410 PF08109
NOKIA 3510i PF08109B
_________________
pobierz
^
 
  Skype
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 34
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2006-12-25, 20:57   

logos2000, bedzie
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 30
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2006-12-25, 21:55   

Domi, to jeszcze mi tylko wytlumacz te oznaczenia:

czym sie rozni:
PF08109BN od PF08109B??
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 34
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2006-12-25, 22:39   

logos2000, koncówką :D





a tak powaznie to pewnie jakimis parametrami... ale dokladnie nie wiem, jak Ci sie chce to sprobuj znalezc datasheety
w kazdym razie koncowki z 3310, 3510(i), 3100 (a nawet 6310i) dzialaja zamiennie, przynajmniej na 900 i 1800... 1900 nie wiem ale kogo to obchodzi :roll:
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 30
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2006-12-25, 23:12   

od siebie dodam ze mam 3310 w ktorej siedzi koncowka:
PF08109B
czyli taka z 3510i ;]

oraz w innej 3310 mam nie wymieniona tutaj koncowke:
08125BN (czarna z napisem RENESANS)
_________________
Darmowe doładowania komorek na karte - blue.pl
^
 
     
Domi 
VIP
Pasja, CorradoClub



Telefon: NOKIA
Operator: Orange
Pomógł: 143 razy
Wiek: 34
Dołączył: 11 Lip 2004
Posty: 3341
Skąd: Kraków
Wysłany: 2006-12-26, 10:35   

logos2000 napisał/a:
oraz w innej 3310 mam nie wymieniona tutaj koncowke:
08125BN
to pewnie na najnowszej plycie UB4_12, w 3410 czesto takie sa oraz w 3100
QCPM-8893 spotykana w 3100, 6100 tez bardzo ladnie dziala w 33
_________________
Gość, witaj na naszym forum! :D
SERWIS NOKIA *** MOJE AUKCJE *** ZANIM DO MNIE NAPISZESZ
Soft do 3210 * Soft do 3310 * Soft do 3330 * Soft do 3350
Soft do 5110 * Soft do 5510 * Soft do 8210 * Soft do 8850
^
 
     
logos2000 
VIP
technik informatyk



Telefon: 3110c
Operator: Heyah
Pomógł: 59 razy
Wiek: 30
Dołączył: 06 Lip 2004
Posty: 2796
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2006-12-26, 12:58   

Domi, obie te plytki to UB4_12

na plytce UB4_09 (w trzeciej 3310 :) mam PA PF08109B
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: