PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > taśma 2650 (podpaska)


taśma 2650 (podpaska)

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-4 » [DCT4] Modyfikacje HW i SW » taśma 2650 (podpaska)
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
Uczeń 
Wie co mówi


Telefon: na korbkę
Operator: Heyah
Pomógł: 1 raz
Wiek: 29
Dołączył: 10 Lut 2007
Posty: 473
Skąd: made in USA
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2007-03-19, 17:21   taśma 2650 (podpaska)

Hej, Dostalem do naprawy Nokie 2650 z LCD który sie swiacił na niebiesko( wpadła kiedys do śniegu)
No to wziolem się do wymiany taśmy (np jak to zawsze miałem w V3)
tasme zamówilem zła, bo bez gniazda SIM i jak je wlutowac?? do tego jak włączylem ją nadal LCD świeci na niebiesko i dolne diody(klawiatury) nie świecą..
co zrobić??
_________________
Jeśli mój post pomógł Ci i uzyskałeś satysfakcje z udzielonej przez mnie odpowiedzi, kliknij "POMÓGŁ" pod moim postem ;)
Pozdrawiam Was serdecznie :D
Copyright © 2007 Uczeń, All rights reserved.
^
 
  Skype
     
AdSense


y37 
Expert
D E I C I D E



Telefon: kilka
Operator: Plus
Pomógł: 17 razy
Wiek: 107
Dołączył: 14 Paź 2004
Posty: 1226
Skąd: z nienacka
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2007-03-19, 23:16   

Uczeń, wiem po moich zabawach z v300 z tasma juz nic ciekawego nie zrobisz
kup najlepeij zloma i z niego wyjmij ta tasme
tak bedzie najpewniej
_________________
kontakt: y37 ( at ) jabber.org
^
 
     
Uczeń 
Wie co mówi


Telefon: na korbkę
Operator: Heyah
Pomógł: 1 raz
Wiek: 29
Dołączył: 10 Lut 2007
Posty: 473
Skąd: made in USA
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2007-03-19, 23:24   

y37, ale nowa taśme kupiłem ....
_________________
Jeśli mój post pomógł Ci i uzyskałeś satysfakcje z udzielonej przez mnie odpowiedzi, kliknij "POMÓGŁ" pod moim postem ;)
Pozdrawiam Was serdecznie :D
Copyright © 2007 Uczeń, All rights reserved.
^
 
  Skype
     
xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 40
Dołączył: 17 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2007-03-19, 23:35   

Uczeń, a sprawdzałeś wyświetlacz ?
^
 
     
Uczeń 
Wie co mówi


Telefon: na korbkę
Operator: Heyah
Pomógł: 1 raz
Wiek: 29
Dołączył: 10 Lut 2007
Posty: 473
Skąd: made in USA
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2007-03-21, 17:39   

xury, podobneż był ok... Ale w tym sęk że nie mam jak go sprawdzic....
_________________
Jeśli mój post pomógł Ci i uzyskałeś satysfakcje z udzielonej przez mnie odpowiedzi, kliknij "POMÓGŁ" pod moim postem ;)
Pozdrawiam Was serdecznie :D
Copyright © 2007 Uczeń, All rights reserved.
^
 
  Skype
     
MasterJapko 
VIP



Pomógł: 28 razy
Dołączył: 08 Cze 2004
Posty: 4251
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2007-03-22, 01:26   

Cytat:
xury, podobneż był ok... Ale w tym sęk że nie mam jak go sprawdzic....
mialem taki sam problem winny byl wlasnie wyswietlacz a nie tasma.
_________________
All.Unlock.pl SIMLOCK KODEM Motorola/HTC/BB/SAMSUNG/LG/NOKIA | Logi Mt-BOX | SETOOL | KulanKendi |
^
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Taśma 5610/6500 slide - Oryginał czy ... Kubaant Co wybrać? 3 2009-03-05, 01:17
Brak nowych postów Uszkodzona taśma Nokia 8910i??? Mar_Gaj12 DCT-4 6 2009-04-30, 10:17
Brak nowych postów Uszkodzona taśma Nokia 6288 ? Mar_Gaj12 DCT-4 5 2009-07-09, 09:03
Brak nowych postów SPV 3100 - chyba taśma, ale dziwny objaw gawior Inni Producenci 1 2010-03-22, 14:16
Brak nowych postów Samsung U700 taśma? demsy1 Samsung 3 2010-09-13, 19:05