PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > UPDATE NOKI 6800 do modelu 6810 ?


UPDATE NOKI 6800 do modelu 6810 ?

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Nokia » DCT-4 » [DCT4] Modyfikacje HW i SW » UPDATE NOKI 6800 do modelu 6810 ?
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
kuter_Tm 
Nowicjusz


Telefon: Nokia 6800
Wiek: 31
Dołączył: 19 Sty 2005
Posty: 3
Skąd: Nasielsk (stacja)
Wysłany: 2006-09-03, 20:44   UPDATE NOKI 6800 do modelu 6810 ?

Chcialem sie dopytac czy mozna nokie 6800 zmodowac tak zeby grala real tone jako dzwiek dzwonka. Mi sie wydaje ze tak poniewaz jej glosniczek (z ktorego leca dzwonki) dziala jak zwykly glosnik bo moge radia sluchac z niego wiec bez problemu odegra dzwonek w formacie real. Nastepca 6800 czyli 6810 jest identyczny tylko ze ma wlasnie obsloge real musc (tones ) i bluetouch a mi chodzi o same dzwoneczki. Da sie to jakos zrobic zmodowac, zflashowac moze dograc, no nie wiem, prosze o pomoc
^
 
 
     
AdSense


xury 
VIP



Telefon: N95, 6230i
Operator: Era
Pomógł: 93 razy
Wiek: 40
Dołączył: 18 Wrz 2005
Posty: 1714
Skąd: z War cholandii
Wysłany: 2006-09-03, 22:54   

kuter_Tm, to nie jest zależne od głośniczka, a od różnicy w HW i SW tych modeli.
^
 
     
kuter_Tm 
Nowicjusz


Telefon: Nokia 6800
Wiek: 31
Dołączył: 19 Sty 2005
Posty: 3
Skąd: Nasielsk (stacja)
Wysłany: 2006-09-04, 00:43   

Wydaje mi sie ze HW one maja te samo (ale niepokoji mnie blue) a

[ Dodano: 2006-09-06, 20:10 ]
w model 6810 dzial z truetones wogole czy nie i czy dzwonek true tones rozni sie od dzwonka mp3 ?????? bo nie lapiem, na jednym forum widze ze dziala z tru tones a nie dziala z mp3 na dzwonek na innym ze tylko dziala ale z mono i poli. Ma kros ten teleofn orjetuje sie ktos, prosze o odpowiedz
^
 
 
     
y37 
Expert
D E I C I D E



Telefon: kilka
Operator: Plus
Pomógł: 17 razy
Wiek: 107
Dołączył: 14 Paź 2004
Posty: 1226
Skąd: z nienacka
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2006-09-24, 23:06   

pff to sporoboj wgrac o ile masz mozliwosc co do BT w v300 wgrywa sie soft od v600 ktory ma bt i działa :wink:
_________________
kontakt: y37 ( at ) jabber.org
^
 
     
s-serwis.pl 
Użytkownik
Chineese Miracle :)



Telefon: Dobry
Operator: Era
Pomógł: 6 razy
Wiek: 35
Dołączył: 18 Gru 2006
Posty: 91
Skąd: Poznań
Wysłany: 2006-12-21, 00:26   modyfikacja...

z tym fantem raczej nic nie zrobisz. 6810 różni się pod wieloma względami. 5 pozycyjny dżąstik, bt i inny procek polifonii. Za dużo dziubania. To jakbyś próbował do 6310 wtykać 3 zakres.

BTW. po wgraniu softu od v500 do v300 telefon działa ale bt nie :)
_________________
s-serwis.pl, Ratajczaka 35 - tanie komórki, profesjonalny serwis,

nabijacze postów - precz!!!
^
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: