PasjaGSM.pl
  Jesteś w: Forum > aplikacje java do E398 - jak wgrac


aplikacje java do E398 - jak wgrac

Forum.PasjaGSM.pl » ...:Sprzęt:... » Motorola » aplikacje java do E398 - jak wgrac
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
 
plutoo 
Nowicjusz


Telefon: Nokia E50
Operator: Plus
Dołączył: 18 Cze 2005
Posty: 41
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2005-07-15, 13:32   aplikacje java do E398 - jak wgrac

Czesc mam kabel USB do motorolki e 398 i nie bardzo wiem jak wgrac aplikacje java do telefonu... standardowy program dolaczany z telefonem chyba tego nie umozxliwia a inne ktore znam potrzebuja kabla na port COM... zna ktos jakis program zeby obslugiwal kabel USB... i zeby mozna bylo nim wrzucic programik w javie na koma??
^
 
     
AdSense


wntl 
Expert
HipHopKemp Rulez ;)



Telefon: E398@E1
Operator: Orange
Pomógł: 80 razy
Wiek: 30
Dołączył: 23 Lut 2005
Posty: 2298
Skąd: Bytom
Wysłany: 2005-07-15, 13:51   

plutoo, żeby wgrywać aplikacje java na ten telefon najpierw musisz odblokować taką funkcje :!:
wszystkie kody odblokowujace dyktafon, wgrywanie javy itp. tutaj
^
  Skype
     
plutoo 
Nowicjusz


Telefon: Nokia E50
Operator: Plus
Dołączył: 18 Cze 2005
Posty: 41
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2005-07-16, 08:41   

juz to zrobilem :] i dlatego napisalem o program bo nie wiem jak wgrac te programy :] Help Me please
^
 
     
wntl 
Expert
HipHopKemp Rulez ;)



Telefon: E398@E1
Operator: Orange
Pomógł: 80 razy
Wiek: 30
Dołączył: 23 Lut 2005
Posty: 2298
Skąd: Bytom
Wysłany: 2005-07-16, 09:26   

masz wszystko na tej stronie co ci dałem :!: poszukaj w dziale programy i faq
^
  Skype
     
plutoo 
Nowicjusz


Telefon: Nokia E50
Operator: Plus
Dołączył: 18 Cze 2005
Posty: 41
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2005-07-16, 19:40   

oks :D dzieki za info :] a moze znasz jeszcze jakies stronki z aplikacjami java (gry programy obojetnie :d ) te co byly na tej stronce juz wgralem :]
^
 
     
wntl 
Expert
HipHopKemp Rulez ;)



Telefon: E398@E1
Operator: Orange
Pomógł: 80 razy
Wiek: 30
Dołączył: 23 Lut 2005
Posty: 2298
Skąd: Bytom
Wysłany: 2005-07-16, 20:05   

www.e398.nm.ru
www.fony.uq.pl
www.motorolka.ru
www.p2ktools.motofan.ru
www.media.motofan.ru
www.fedupnow.com
www.gallery.mobile9.com
www.e398.xt.pl
^
  Skype
     
plutoo 
Nowicjusz


Telefon: Nokia E50
Operator: Plus
Dołączył: 18 Cze 2005
Posty: 41
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2005-07-17, 13:33   

dziekuje :] a znasz moze jakis konwerter z wav na amr??
^
 
     
MaximusResetus 
Wie co mówi
Shoot 'Em Up !



Telefon: 55,33,e398
Operator: Era
Pomógł: 3 razy
Wiek: 32
Dołączył: 23 Lip 2004
Posty: 456
Skąd: Nowy Sącz - okolice
Wysłany: 2005-07-19, 17:02   

Na tej stronce pisze że można odblokowac te funkcje kodem. prubuje tak jak pisze: wchodze do menu głównego, wpisuje ten kod 048263* i nic sie nie dzieje. robie coś źle?
_________________
http://www.kwitnaceogrody.pl - projektowanie ogrodów - aranżacje zieleni - realizacja nasadzeń
^
 
     
wntl 
Expert
HipHopKemp Rulez ;)



Telefon: E398@E1
Operator: Orange
Pomógł: 80 razy
Wiek: 30
Dołączył: 23 Lut 2005
Posty: 2298
Skąd: Bytom
Wysłany: 2005-07-19, 17:47   

MaximusResetus, działa na 100% bo sam to robiłem znajomemu !!! moze coś źle robisz, może jesteś nie w tym menu, nie wiem co może być źle, ale kod jest dobry na 100%
_________________
Tanie bilety Ryanair i Wizzair
^
  Skype
     
MaximusResetus 
Wie co mówi
Shoot 'Em Up !



Telefon: 55,33,e398
Operator: Era
Pomógł: 3 razy
Wiek: 32
Dołączył: 23 Lip 2004
Posty: 456
Skąd: Nowy Sącz - okolice
Wysłany: 2005-07-19, 18:21   

juz działa :) na innej stronie znalazłem dopisek że tzreba zrobic to szybko po wcisnięciu menu i dało rady :) psa zmiany widoczne są dopiero po restarcie?
_________________
http://www.kwitnaceogrody.pl - projektowanie ogrodów - aranżacje zieleni - realizacja nasadzeń
^
 
     
plutoo 
Nowicjusz


Telefon: Nokia E50
Operator: Plus
Dołączył: 18 Cze 2005
Posty: 41
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2005-07-19, 18:22   

Kod jest dobry... sam to robilem kilka dni temu... poprostu wpisz ten kod od razu jak wejdziesz do menu glownego czyli te 4 kreski lub joystick wcisnij i pisz
tylko staraj sie nie robic zbyt dlugich odstepow miedzy znakami bo moze byc problem... poprostu system wyrzuci info o przed chwila wprowadzonych znakach z pamieci podrecznej
^
 
     
Anty
Nowicjusz


Telefon: e398
Operator: Heyah
Dołączył: 29 Sie 2005
Posty: 4
Wysłany: 2005-08-29, 12:47   

Witam wszystkich. Ludzie czy to mozliwe zebym mial jakies inne oprogramowanie ze ten kod nie dziala? Widze ze piszecie ze napewno dobry ale ja juz nie wiem jak mam go wpisac. Wpisywalem wolno, szybko, bardzo szybko i ciagle nic nic i nic. Nie wiem czy to wina telefonu czy ja taki lewy jestem :( Moze ktos pamieta jakis szczeguł ktory moglem przeoczyc. POMOCY
^
 
     
Mrider 
Nowicjusz


Telefon: v300, v525
Operator: Plus
Wiek: 40
Dołączył: 11 Sie 2005
Posty: 36
Skąd: Jastrzebie Zdrój
Wysłany: 2005-08-29, 19:34   

Anty napisał/a:
Witam wszystkich. Ludzie czy to mozliwe zebym mial jakies inne oprogramowanie ze ten kod nie dziala? Widze ze piszecie ze napewno dobry ale ja juz nie wiem jak mam go wpisac. Wpisywalem wolno, szybko, bardzo szybko i ciagle nic nic i nic. Nie wiem czy to wina telefonu czy ja taki lewy jestem :( Moze ktos pamieta jakis szczeguł ktory moglem przeoczyc. POMOCY


Jest to mozliwe. Jesli napewno robisz to szybko i do menu wchodzisz tym klawiszem z kreseczkami i dalej nie dziala to jest ta opcja zablokowana w seemach. Jesli to nie jest nowa motka prosto z salonu to raczej nie ma najnowszego softu i zle cos robisz. Jesli to jest nowka to opcode sa zablokowane.
^
 
     
Anty
Nowicjusz


Telefon: e398
Operator: Heyah
Dołączył: 29 Sie 2005
Posty: 4
  Wysłany: 2005-09-04, 21:40   

A moze ktos wie jak to odblokowac? Mam nadzieje ze nie trzeba wgrywac nowego softu.
^
 
     
Darson (D!K) 
Nowicjusz


Telefon: e398
Wiek: 28
Dołączył: 24 Wrz 2005
Posty: 17
Wysłany: 2005-09-28, 12:49   

a ktorym wlanczasz menu zeby wpsiac szybko kod jak joyem to robsiz zle sproboj tym przyciskiem menu nad joyem i wpsiz szybko ja mam nowa motke z salonu i opcode chodzilo
_________________
Tylko naiwni myślą o nieśmiertelności
^
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Wysłany
Brak nowych postów Przydatne aplikacje na Xperię pro fafam Sony Ericsson 3 2012-04-16, 15:50
Brak nowych postów Dedykowane aplikacje mobilne imek Kosz 0 2014-06-09, 14:37
Brak nowych postów Aplikacje juwenalia13 Aplikacje 3 2015-01-08, 12:23
Brak nowych postów Aplikacje chroniące przed wścibskimi ... narika Aplikacje 0 2015-11-24, 23:05
Brak nowych postów Aplikacje, które najbardziej zapadły ... dlorus88 Aplikacje 4 2016-01-14, 12:09